Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 128 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Hay be ne gaza geldik.böyle bidey zor ama en azindan ni graj acabiliriz uygun kirali bi yerde

ahmet kaşıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet kaşıkçı
    Kuyumcu
     Asya Pars 250
     istanbul
    Beğenmiş
    66
    Beğenilmiş
    41
    destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar birşeyler katarsınız diye umutlandım fakat kaybedenler kulubü diye adlandırdınız tşk..[smilie=greencolorz: ben birşeyler yapıcam olursa olur olmazsa olan 70.000 tl,ye olur sıkıntı yokkvatan sağolsun..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı ahmet kaşıkçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar birşeyler katarsınız diye umutlandım fakat kaybedenler kulubü diye adlandırdınız tşk..[smilie=greencolorz: ben birşeyler yapıcam olursa olur olmazsa olan 70.000 tl,ye olur sıkıntı yokkvatan sağolsun..
    ahmet sen umudunu kaybetme tabiki bütün arkadaşlar böyle bir projenin hayalini kurar olmasını ister ama işin zorluklarınında farkında ve bunu dile getiriyorlar ama sen sağlam dur bir oluşum olursa herkes elinden geldiğince yanında olucaktır

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ahmet ben biraz arkadaşlara espiri ile yaklaşmak istedim. Kesinlikle dalga geçme gibi bir niyetim yoktu. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Hayallerinin gerçek olmasını burada herkes ister yoksa

ahmet kaşıkçı
    Kuyumcu
     Asya Pars 250
     istanbul
    Beğenmiş
    66
    Beğenilmiş
    41
    sağol celil abi. böyle şeyler risk içerir ve risk almadan bir yere gelinmez.. ben alıcam inş utanmam. tabiki ilk olan yer bulmak hafta sonu kafamda 4 tane yer var bir araştırıcam sonra oturup masata bakıcaz kaçarmı kaçmazmı ;)))) saygılar...

ahmet kaşıkçı
    Kuyumcu
     Asya Pars 250
     istanbul
    Beğenmiş
    66
    Beğenilmiş
    41
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet ben biraz arkadaşlara espiri ile yaklaşmak istedim. Kesinlikle dalga geçme gibi bir niyetim yoktu. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Hayallerinin gerçek olmasını burada herkes ister yoksa
    sıkıntı yok abicim

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ben anlamadım.

Kulüp evi mi planlanıyor; ortak olunup mekan mı açılıp da işletiliyor; 70.000TL ne; risk ne?

Benden size bir tavsiye; önce meselenin çerçevesini net olarak belirleyin. Yoksa işin içinden çıkılmaz, anlaşmazlıklar olur, kalpler kırılır. :|

Ahmet tam olarak ne yapmak istediğini anlatsa; biz de bu konuda elimizden ne gelir ne gelmez onu konuşsak daha güzel olmaz mı?

Yani bu işin kırk çeşit yolu yordamı var.

Üye aidatlarıyla dönecek bir lokal mi?
    Kâr amacı olan bir işletme mi?
    Bir han içinde 40 metrekare yazıhane mi?
    Şehir dışında terkedilmiş barut fabrikası club haline mi getirilecek?
    Boğaz'da camekanlı bir mekan mı?
    Asmalımescit'de salaş bi bar mı?
    Kadıköy'de rıhtıma yakın apartman dairesi mi?
    Vs...

Netleştirmek lazım.

ahmet kaşıkçı
    Kuyumcu
     Asya Pars 250
     istanbul
    Beğenmiş
    66
    Beğenilmiş
    41
    Hemen cevap veriyim tabikide %50 kar amçlı bir yer olucak ben işimi gücümü bırakıcam 7/24 orda bedavaya durcak deyilim sizdende gelicek veya gelemiyecek aidatlara kimse güvenemez bugün motorlu yağrın motorsuzsunuz bu ay var öbür ay olmaya bilirsiniz illaki bir döner sermaye olmalı burası içkili bir ortam olucak tabiki fast food şeylerde olucak disko tarzı deyil fakat belli günlerde sanatçı getiricez feş bir mekan düşünüyorum açıkçası maliyet ne olur bilmem hesaplanıcak artık resimlerimde 2 3 tane bar tarzı resim var bu tür bir mekan düşünüyorum maliyet mobilya başka birşeye para vermiyorum zaten içki firması kendisi geliyor sıtandını kuruyor içkiyi konsinye veritor yiycekte aynı yanii böyleeee taktir sizin arkadaşlar.... saygılarr:lol:

ahmet kaşıkçı
    Kuyumcu
     Asya Pars 250
     istanbul
    Beğenmiş
    66
    Beğenilmiş
    41
    Yani burası bizim olucak arkadaşlar bizler faydalanıcaz dışardan elini kolunu sallayan giremicek... !!!!!!!!! TABİKİ BELLİ SAATLERDE MÜSAFİR ALINACAK !!!!!!!!!!!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Hemen cevap veriyim tabikide %50 kar amçlı bir yer olucak ben işimi gücümü bırakıcam 7/24 orda bedavaya durcak deyilim sizdende gelicek veya gelemiyecek aidatlara kimse güvenemez bugün motorlu yağrın motorsuzsunuz bu ay var öbür ay olmaya bilirsiniz illaki bir döner sermaye olmalı burası içkili bir ortam olucak tabiki fast food şeylerde olucak disko tarzı deyil fakat belli günlerde sanatçı getiricez feş bir mekan düşünüyorum açıkçası maliyet ne olur bilmem hesaplanıcak artık resimlerimde 2 3 tane bar tarzı resim var bu tür bir mekan düşünüyorum maliyet mobilya başka birşeye para vermiyorum zaten içki firması kendisi geliyor sıtandını kuruyor içkiyi konsinye veritor yiycekte aynı yanii böyleeee taktir sizin arkadaşlar.... saygılarr:lol:
    Ben tutdum
    bu ancak bireysel kar amaçlı bir oluşumla olabilir başabilirsen bizde elimizden geldiğince destekleriz kolay gelsin

Sayfa 5 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)