Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 128 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki kafanızı şişirdim ama birşeyi atladım burada (denizli deki kulüpte) kulübün başkanı , yazıcısı, saymanı, road captenı, disiplin sorumlusu, kulüp evi sorumlusu vs gibi görevlileri var
    Belli bir sistematik dahilinde yapılan her etkinliğin puanlaması var mesela çarşamba toplantıları 1 puan ,Madrun 10 puan , kulüp evi tadilatı 6 puan vs. Hemen herşey bu puana göre oluyor öyle her gelene yelek verilmiyor katılımına , puanına bakılıyor, diğer yelekliler ok derse yelek alabiliyor. Hatta grup sürüşündeki sırası bile puanına göre belli oluyor
    Böylece hem katılım teşvik ediliyor hemde kulüp içindeki disiplin sağlanmış oluyor
    Eğer uzun soluklu bir şey istiyorsak kurallı gitmemiz lazım iki ay sonra batmak veya kimsenin uğramadığı izbe biyere dönüşmesi olasılık dahilinde
    Tabi en önemlisi bu işlerle uğraşacak arkadaşların vakit, para, istek, konularında eli biraz bol olmalı yani kulüp için sürekli uğrasabilmeli
    Abi senin bu anlattığın oluşumlar burda pazarda kiloyla satılıyor bi ara takip ediyordum kim ne napıyor girsemmi aralarına diye ama cıkk bana gelmez

farklı oluşumlarda var

garaj isminde bir grup esasında cruser grup ama racing ten enduru suna kadar var

80 m kare garajları var alet edevat tezgah koltuk yatak hemen herşeyleri var
    canı isteyen aksamları çıkıp garaja gidiyor hiç boş kalmıyor mekan

öyle toplu sürüş zorunluluğuda yok
    isteyen istediği yere gidiyor
    isteyen birilerinin kuyruğuna takılıyor
    aralarında tek hiyerarşi abi kardeş
    internet siteleri yok feyste bir grup kurmuşlar oradan iletişime geçiyorlar
    dukkan kira sı öyle çok birşet değil

30 a yakın aidat ödeyen var ama öyle belli bir aidat listeside yok kim ne verirse 20 tlden tut 50 tlye kadar

2 senedir biliyorum bu grubu ve hala ayaktalar her geçen gün yeni üye (üye demek pek doğru olmaz ama) katılıyor.kendi işlerini kendileri görüyorlar
    bir parça filan lazım olunca taa üreticinin fabrikana sipariş veriyorlar. parça ve fiyat sorunlarıda olmuyor
    Konu ağfndrdm tarafından (04.January.2013 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ağa hangi grupmuş bu hiç duymadım ama yazdıklarına göre güzel bir oluşum böyle birşey istanbul ve bursa grubu yapabilir gibime geliyor (kullanıcı sayısı fazla olduğu için)

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağa hangi grupmuş bu hiç duymadım ama yazdıklarına göre güzel bir oluşum böyle birşey istanbul ve bursa grubu yapabilir gibime geliyor (kullanıcı sayısı fazla olduğu için)
    İsmi "garaj"
    Beraber sürmüslugumuz cok oldu bilenle var aramizda

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar bu konuyu toparlamak lazım artık.
    Dün Ahmet konunun çerçevesini net olarak çizdi.
    Düşündüğünüz anlamda bir kulüp evi değil bahsi geçen proje. Ahmet ticari bir işletme açacak ve işletecek, bir üyelik sistemi kuracak ve biz de destek vereceğiz. Ben böyle anladım.

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu konuyu toparlamak lazım artık.
    Dün Ahmet konunun çerçevesini net olarak çizdi.
    Düşündüğünüz anlamda bir kulüp evi değil bahsi geçen proje. Ahmet ticari bir işletme açacak ve işletecek, bir üyelik sistemi kuracak ve biz de destek vereceğiz. Ben böyle anladım.
    Bu Demek Oluyor Ki Klüp Evinde Kaptanın Sözünden Çok İşletmecinin Sözü Dinlenecek...İşine Gelmediğinde "Top Benim Değil Mi İstersem Oynatmam !!!" Diyebilecek...Ben Öyle İşe Gelemem Açıkçası Arkadaşlar...Ama Birlikte Bir Yer Tutalım Derseniz Her Ay Bir 50 TL Civarı Çıkarım...Bu Yolla İstikrarla İlerlenir İse Üye Sayısı Da Artar (Çünkü Cezbedici Olur) Bu Sayede Faturalar Da Ödenebilir...Kesinlikle Mekanda Eşitlik Olmalı, Lakin Söz Sahibi Kaptan Ve Seçtiği Bir Ve Ya İki Kurmayı Olmalı...O Zaman Bu T-Shirt Falan Mevzuuları Da Havada Kalmaz, Kalamaz...Çünkü Buradan "Ben Alırım, Ben Ne Kadarsa Veririm Parasını.." Deyip, Zamanı Gelince Geri Vites Yapmak Gibi Olmaz...Her Şey Göz Göze Diz Dize Konuşulur...!!!

Hadi Hayırlısı...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

ahmet kaşıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet kaşıkçı
    Kuyumcu
     Asya Pars 250
     istanbul
    Beğenmiş
    66
    Beğenilmiş
    41
    HERKEZE SLM..
    Arkadaşlar bakın yanlış anlaşmalar oluyor daha böyle birşey yok ben sadece araştırıyorum ve bir bilanço çıkarıcam bulduğum mekanı önce herkez onaylıcak profilimde bar resimleri paylaştım baktınızmı yoook bir bakınya bunlar örnektir neyse konuya gelelim orası kulüp olucak kisenin babasının yeri değil tabiki kuralları bu site yöneticisi kimse (admin) o kişi koyar tabiki işleten kişininde onayı olarak. bu kurallar üyelerin tastiyine sunulur kabul etme sayısında oylamada belli olur ve devam eder anlaşılmayan birşeeeeyyy ...

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    "Yetmişbinliradanbahsediyorsunsonradakimseninbabas ınınyerideğildiyorsunyetmişbinikimverecekozamanhem şehrim?"

Demezler mi adama?:D

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)