baskı balatayı değiştiren varmı kaça değiştirdiniz bana işçilik dahil 200 tl fiyat çektiler vites zor geçiyosa bunun baskı balatayla alakası varmı yoksa debriyaj balatasımı değişecek
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sattım
antalya
A Rh (+)baskı balatayı değiştiren varmı kaça değiştirdiniz bana işçilik dahil 200 tl fiyat çektiler vites zor geçiyosa bunun baskı balatayla alakası varmı yoksa debriyaj balatasımı değişecek

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)viteslerin zor geçmesi öncelikle debriyaj ayarından ayarlanır
ayar yapılamıyorsa debriyaj balatası bitmiş olabilir balata değişirse düzelir
debriyaj balatası tek değişirse alttaki fiyat + 50tl civarı işcilik
34.22TL
KDVsiz: 29.00TL
Regal Raptor 250 Debriyaj Balatası
tek değişmez balatanın oturdugu baskı balata seti komple değişirse alttaki fiyat + aynı işçilik ücreti
200.60TL
KDVsiz: 170.00TL
Regal Raptor 250 Debriyaj Komple
sattım
antalya
A Rh (+)celil adama debraj balatamı dedim yok baskı balta dedi aradaki farkı bilmiom fark ne vites zor geçmesi debriaj balata değişssek yetmezmi viteslerin kolay geçmesi için

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)öncelikle balatanın değişmesi gerekiyormu debriyaj ayarı yapılamıyormu yapılamıyorsa balatanın değişmesi gerek ustaya sadece balatayı değiştir de
kontrol için başka ustaya götür vites ayırmıyor debriyaj ayarı yap de yapabilirse debriyaj istemiyordur
birde debriyajın değişmesi gerektiği yolda giderken gaza yüklendiğinde veya yokuşlarda kaçırmasından belli olur motor gaz yer ama hız almaz sabit hızda hareket halindeyken birden sıçrama yapabilir
diğer soruda marş düğmesi temassızlık yapıyordur veya oksitlenme varsa içine wd40 sık temizler düzelir
Yamaha FZ6 Fazer 2005
Sivas
AB Rh (+)Merhaba bende de benzer bir problem var, 2005 model yamaha fz6 fazer im var, boştan 1 e atarken, 1den boşa atarken ara ara takılıyor, debriyajı bırakıp tekrar bastığımda vites geçisi ancak sağlanıyor, sizce sebep? (çok fazla anlamıyorum) teşekkürler...
Marauder 800
İZMİR
A Rh (+)fz6 fazerı olan arkadaş, yaşadığın soruna benzer şey yaşadım. Balatalar için kalınlık değerleri genelde kullanım kitaplarında yazar ama satılan balatalar üzerinde bu değerler genelde yazmaz. Karambole alınır yani. Aldığım bir balata takımı ki bu Regal Raptorun orjinal balatasıydı. Balata başına 1mm toplamda 6mm kalın olmuştu. Bu da vites geçişlerini aşırı zorlamıştı. İki kere debriyaj yapmadan mümkün değildi vitese geçirmek. Sonra YBR balatası aldım sorunsuz kullandım. Bir de vites çubuğunun rot başlarınındaki vidanın gevşemeside buna etki yapar. Bunun dışındaki sorunlar için şanzımana bakmak gerekir ki umarım bu değildir. Senin motorunun şanzımanının fiyatı beni ürkütür...
sattım
antalya
A Rh (+)marş düğmesine basınca bazen sanki kontak anahtarı kapalıymış gibi tepki vermiyo bi kaç kez basınca düzeliyo sorun nedir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)