Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acil yardım

Hybrid View

sandALL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ersin SANDAL
    Öğretmen
     Yamaha FZ6 Fazer 2005
     Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba bende de benzer bir problem var, 2005 model yamaha fz6 fazer im var, boştan 1 e atarken, 1den boşa atarken ara ara takılıyor, debriyajı bırakıp tekrar bastığımda vites geçisi ancak sağlanıyor, sizce sebep? (çok fazla anlamıyorum) teşekkürler...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı sandALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bende de benzer bir problem var, 2005 model yamaha fz6 fazer im var, boştan 1 e atarken, 1den boşa atarken ara ara takılıyor, debriyajı bırakıp tekrar bastığımda vites geçisi ancak sağlanıyor, sizce sebep? (çok fazla anlamıyorum) teşekkürler...
    diğer makinada olduğu gibi debriyaj tam ayırmıyor ayar gerekiyor olabilir ayar yapılamıyorsa debriyaj balatası bitmiş olabiliir veya uzak ihtimal şanzuman vites ay larında sıkıntı olabilir

kofitürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abuzer
    BOŞ
     Marauder 800
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    fz6 fazerı olan arkadaş, yaşadığın soruna benzer şey yaşadım. Balatalar için kalınlık değerleri genelde kullanım kitaplarında yazar ama satılan balatalar üzerinde bu değerler genelde yazmaz. Karambole alınır yani. Aldığım bir balata takımı ki bu Regal Raptorun orjinal balatasıydı. Balata başına 1mm toplamda 6mm kalın olmuştu. Bu da vites geçişlerini aşırı zorlamıştı. İki kere debriyaj yapmadan mümkün değildi vitese geçirmek. Sonra YBR balatası aldım sorunsuz kullandım. Bir de vites çubuğunun rot başlarınındaki vidanın gevşemeside buna etki yapar. Bunun dışındaki sorunlar için şanzımana bakmak gerekir ki umarım bu değildir. Senin motorunun şanzımanının fiyatı beni ürkütür...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)