| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (15.January.2013 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)sezer alttaki ilandaki makinayla bizden arkadaşlar görüşmüştü fiyatı 5500 ye iniyordu ve istanbula makinayı getiriyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02305842/detay
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
yk
yk
B Rh (+)Ben motorumu almadan önce 5000 e anlaşalım demiştim vermemişti bu motoru. O günden beri satışta demek.
bu arada mesajı aynen kopyalıyorum.
sharkus 15-10-2012 14:52
merhaba 5000 e ne yazıkkı veremem.oldugu yerde hafıfce dusmus olması ve dısında motora zarar vermıs bır kazası yok.
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)1-2 ay önce konuşmuştum ben , koltugun derisini kedi yırtmış onu yaptırıcam , akü kapagında sıkıntı var onu yaptırıcam bi de farları araba tarzı yaptırdım tek farklar bunlar dedi , 4500'e de alırdım , ama dediklerinden sonra Spyder'a özgü bişey kalmamış ki :D 5000 lira net'e motoru veriyo hiçç sıkıntısızve şu anda motor 9.000'deymiş sanırım 1 ay önce sormuştum onu da hesaplarsak , 9500 km falan .
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86008614/detay
bu ilana bak
ara arkadaşı da indirebildiğin kadar telefonda pazarlık yap
sonra beni ara sana söylediği fiyatı söyle bana ben gerekeni yaparım gel izmire hayırlısı ile al satışını... motor gerçekten temiz.....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)