Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı sezar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonra Kadıköy-Hasanpaşa'daki motorsikletcime gittim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6014292/detay/
    Bu motora baktım. Celil Bey sizinde isminizi vererek pazarlık yaptık 5500 TL'ye anlaştık. 500 TL kaporamı bıraktım paranın gerisini tamamladıktan sonra haftaya gidip satışı alıcağım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama DAYTONA güzel motor.
    Celil bey spyder uzun geldi ama bu tam boyuma göre. Sayenizde DAYTONAmız oldu. Teşekürler.
    Süper bir alışveriş olmuş Sezer. Hayırlı uğurlu olsun.
    Celil Abi'yi de Allah başımızdan eksik etmesin.

sezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize yardımlarınız için teşekür ederim.
    Ayrıca da inşallah zaman içinde hepinizle tanışmak için de sabırsızlanıyorum. Havaların ısınmasını hiç bu kadar istememiştim :?

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sonra Kadıköy-Hasanpaşa'daki motorsikletcime gittim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6014292/detay/
    Bu motora baktım. Celil Bey sizinde isminizi vererek pazarlık yaptık 5500 TL'ye anlaştık. 500 TL kaporamı bıraktım paranın gerisini tamamladıktan sonra haftaya gidip satışı alıcağım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama DAYTONA güzel motor.
    Celil bey spyder uzun geldi ama bu tam boyuma göre. Sayenizde DAYTONAmız oldu. Teşekürler.
    hayırlı uğurlu olsun daha 2 gün önce o motorun yanındaydım ben de bi arkadaşa bakmıştık , kısmet sanaymış , cok güzel daha 5 aylık makine , arkadaş biraz acemi oldugundan düşük hızda yan yatırmış , sol vites ayağı ve ayak basma yerinde kaynak var , 120 lira gibi bir fıyata sıfır haline getirebilrsin ayrıca üzerinde uzun sisy bar var ve artçı için süper olacaktır , telefon diyafonu vs'de extrası egsozları da acık taptaze bir motor , hayırlı uğurlu olsun
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona

Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun daha 2 gün önce o motorun yanındaydım ben de bi arkadaşa bakmıştık , kısmet sanaymış , cok güzel daha 5 aylık makine , arkadaş biraz acemi oldugundan düşük hızda yan yatırmış , sol vites ayağı ve ayak basma yerinde kaynak var , 120 lira gibi bir fıyata sıfır haline getirebilrsin ayrıca üzerinde uzun sisy bar var ve artçı için süper olacaktır , telefon diyafonu vs'de extrası egsozları da acık taptaze bir motor , hayırlı uğurlu olsun
    Sağolasın, aslında ben 250E-9 bakıyodum ama arkadaşlar spyder modelini önerdiler, spyder modeli benim boyu biraz açınca işler değişti bende anlık kararla bunu aldım. Daha motor Yüksel beyde haftay alıcam, iş yoğunluğundan gidip motoru alamıyom valla, daha tam olarak incelemedim, bi tur bilem atamadım daha :mrgreen:

Mrtsvml - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Sevimli
    Öğrenci
     Daytona 250
     Antalya/Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayırlı olsun kazasız belasız inş

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sağolasın, aslında ben 250E-9 bakıyodum ama arkadaşlar spyder modelini önerdiler, spyder modeli benim boyu biraz açınca işler değişti bende anlık kararla bunu aldım. Daha motor Yüksel beyde haftay alıcam, iş yoğunluğundan gidip motoru alamıyom valla, daha tam olarak incelemedim, bi tur bilem atamadım daha :mrgreen:
    sen bana ne diyosun ben aldım motoru getirdim kendi dükkanımızın showroom'una koydum Aralıgın 27'sinden beri süs niyetine duruyo bi 2 gün önce cıkarmıştım havalar güzel diye
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Devlet vatan derkene, tam iki ay önce Hasanpaşa'daki Motorsikletcimde Yüksel Beyle anlaşmasını yapıp, kaporasını verdiğim motorumu almak bu güne nasipmiş. Saolsun Yüksel Bey iyi bekledi. Bana motor seçimimde yardımcı olan başta Celil Beye tüm arkadaşalara teşekür ederim.
    Motorun resimlerini paylaşmak istedim ama yüklemeyi beceremedim. Nasıl olduğunu anlatırsanı ya da bulursam onuda yüklerim.
    Konu sezar tarafından (13.March.2013 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Devlet vatan derkene, tam iki ay önce Hasanpaşa'daki Motorsikletcimde Yüksel Beyle anlaşmasını yapıp, kaporasını verdiğim motorumu almak bu güne nasipmiş. Saolsun Yüksel Bey iyi bekledi. Bana motor seçimimde yardımcı olan başta Celil Beye tüm arkadaşalara teşekür ederim.
    Motorun resimlerini paylaşmak istedim ama yüklemeyi beceremedim. Nasıl olduğunu anlatırsanı ya da bulursam onuda yüklerim.
    hayırlı olsun kardeşim
    bir klasiğim olarak: tanıştığımız zaman bir tur veririsin
    http://www.regalraptor.net/forums/sh...esim+y%FCkleme
    bu konu yardımcın olabilir
    Konu ağfndrdm tarafından (13.March.2013 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Sezar hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
    bu makinayı yüksel abinin orda görmüştüm temiz güzel bir makina

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)