Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Herkese selam dün motoru çalıştırdığımda bişey fark ettim her iki egzozda da alt tarafında ufak delikler var yaklaşık yarım santim çapında ve egzoz gazı çıkıyor bunun yanında bi sıvıda damlıyor kokladim benzin değil acaba bu normal mi ve o yoğunlaşan su buharı mı acaba
    Bide motor yaklaşık bir hafta hiç çalışmadı ve dışarıda balkonun altında biranda da duruyor ve ben hiç jikleyi kullanmiyorum bunun bi zararı olur mu motor jiklesiz ilk marşta alıyor zaten
    Bişey daha deneyimli abilerime soruyorum motor biranda altında balkon altında dursa paslanir mi acaba
    Biraz dağınık oldu özür dilerim
    Merhaba murat
    1 - eksoz altındaki delikleri sonradan delmişlerdir eksoz sesi çoğalsın diye yapılıyor zararı yok
    2 - ilk çalıştırmada çıkan sıvı su buharı soğukta normal bir durum makina ısınınca keser
    3 - ilk çalıştırmada jikle kullanmadan çalışıyorsa harika hiç zararı yok faydası var jikle kullanmaya başlayınca alışıyor jiklesiz çalışmıyor
    4 - branda altında ıslanmadan durursa pek sıkıntı olmaz ama kapalı yer gibide olmaz tabi. arada bir brandayı açıp havalandır motoru sil temizle içeride oluşan rutübet gitsin
    Konu CELİL tarafından (16.January.2013 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)