Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Motor da olsa illa bi modifiye sokuşturcaksın di mi bi tarafına.. Dur bi motor bi açılsın sen bi alış.. sonra sonra bakarsın bu tip şeylere :mrgreen: ama 2. fana gerek yok kanımca..

Eğer performans değil de görüntü almak istiyorsan bildiğim kadarıyla spyder'da arka lastiği 190 yapabiliyorsun (standartta 160)... Hatta bunu yapınca plakayı yana alabilirsin. Bu ikisi zaten ayrı bir hava katacaktır. Zaten motoru bober yapma isteğin de var. Tek koltuk yaptığında görüntüyü iyiden iyiye başkalaştırmış olursun. ben spyder'a yurt dışından custom elcik ve ayna takımı almıştım. Bunları sen de yapabilirsin gayet güzel oluyor. Radyatörün önüne kromaj bi radyatör kapağı yaptırabilirsin kendi tasarımınla... Egsozlara her türlü giriş yapabilirsin ses alman adına veya görüntü adına... bunun gibi şeyler işte :|
    "CaRPe DieM"

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    bende çift fan var..bazen arızalı mı diye düşünüyorum..ustaya da gitmiştim bu yüzden..açmaz abi çok sıcakta çok sıkıştırman lazım demişti geçen sene..2 gün önce kontrol edildi fanlar çatır çatır çalışıyor:mrgreen:..ön ve arka çantalarla belki sis farlarıyla(cihana ek olarak) modifiyesi biter bu motorların..ha diyosan 1500-2000 tl ye cant takıcam e cansın derim sana o zaman.du bakalım belki ben ilk olurum bu cant meselesinde araştırıyorum zira..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler