Bu hafta bir mangal olayına girsek...
tartışalım mı bu konuyu?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)Bu hafta bir mangal olayına girsek...
tartışalım mı bu konuyu?
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Geçen hafta Celil'im Ortaköy kahvaltıdan bahsetmişti aynı zamanda İstanbul da patchlerini alamayan arkadaşlara dağıtım yapacaktı.Bu hafta sonu bir organizasyon iyi olur Ağa....
Hem sen dur bakayım moturunu satmamışmıydın veya yenisi mi geldi?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)havayı takip ediyorum c.tesi yağmur veriyor ama pazar açıyor görünüyor pazar sabah ortaköyde kahvaltı ve patch dağıtım olayına girebiliriz kahvaltı sonrası bişeyler yaparız teklifleri bekliyorum konuyla ilğili başlık açıyorum![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Abicim ben biraz yol yapmak istiyorum. Temiz hava istiyorum. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorum. Löp et yemek istiyorum. Çok şeymi istiyorum. Şimdi diyorusunuz gelin şehrin göbeğine trafiğin içine inelim neredeyse 10 kez gittiğimiz yerde sebze kahvaltısı yapalım.
not:motorumu alacak eleman para toplama konusunda kriz yaşıyor ,biraz atıştık falan filan
tek karım kapora aldığım 30 tl:(
onunda üstünü denkleyip mtv yi yatırdım yani anlıyacağın zarardayım:(
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Alirsam bir honda,gelirim saat onda![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Dün biseyler yaptiniz mı beyler.?
GV 250
istanbul
A Rh (+)dün ben ve görkem bizim oralarda bi kafede oturfduk. turkchoppers' inda buluşma günüydü heralde canavarları çekmişlerdi kafenin önüne onlar bizim bulunduğumuz yerin yanındaki mekandaydı. gök gürültüsü duyunca kafayı çevirip çevirip dışarı baktık. bakşada bişey yapmadık.
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)