| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Bütün Hafta Yağmur Görünüyor Ama Su Kurbağaları Var Aramızda..Bu Sebeple Cuma, Cumartesi ve Ya Pazar Günü Anlık Bir Buluşma Planı Yapılabilir Havaya Göre...İletişimde Olmak İsteyenler Tetikte Olsun Raptors
![]()
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
V strom
istanbul
0 Rh (+)La olm cok eglenmeyin bag. Yokum diye cok sinir olurum walla .bi somraki bulusmays salgamla gelmem ona gore
Daytona DD 250E-6C
İstanbul Pendik
0 Rh (+)geldi çattı bir hafta sonu daha. planlar nedir?
kim nereye gidiyor
GV 250
istanbul
A Rh (+)bu haftaki organizasyon hava muhalefeti dolayısı ile askıya alınmıştır. ileriki bir tarihte görüşmek üzere.
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)YALAAAAAAAAAAAAAAAN
ARKADAŞLAR HAVA FALAN BİZE SÖKMEZ...YARIN AKŞAM (09.02.13 CUMARTESİ), SAAT 20:00' DA FINDIKZADE "ARKABAHÇE CAFE" DEYİZ....İLETİŞİMDE OLMAK İSTEYENLER İMZAMDA NUMARAM YAZIYOR...YERİ ZOR DEĞİL AMA YAKINLARINA GELSENİZ BİLE SİZİ ALIRIZ...KROKİ AŞAĞIDADIR...BÖLE ÇAY, KAHVE USULÜ SICAK BİR MEKANDA MUHABBET OLACAK...GELMEK İSTEYENLERE DUYURULUR...
Bakırköy Tarafı Şehremini Lisesi, Taksim Tarafı Fındıkzade Meydanı Tarafıdır Bilginize...
1 - İbanez_one
2 - mrtglc
3 - Burak_332
Konu ibanez_one tarafından (09.February.2013 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)Harikasın GörkemSemtimizin bu güzide mekanına bütün RAPTOR RİDERS üyelerini bekliyoruz
![]()
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Valla bu hafta işim de yok ama yağmur işi beni caydırıyor.Size iyi buluşmalar keyifli sohbetler.
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)yağmur kötü arkadaşlar işten eve 5 km geldim sırılsıklam oldum tabiki yanlız dizden aşağısı ; ( buluşan arkadaşlara selamlar olsun güzel muhabbetler olsun....
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)