Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    oguzuslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuz Uslu
    Bilgisayar Mühendisi
     9B Gümüş Gri
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RegalRaptor DD 250E-10 2. El Fiyatları

Merhaba tekrardan, sanırım bir tane alana kadar forumda sık sık konu açacağım gibi görünüyor fakat sahibinden ve diğer satış sitelerine baktığımda RegalRaptor DD 250E-10 Sıfır Galeri fiyatları 6.900-7.250 civarı hatta 6.850 dahi buldum denilebilir.

Fakat 2. el satış sitelerine bakıyorum 6.800 TL 'ye satanlar 6.500 isteyenler...

Motor piyasasından çok anlamam fakat 2. el mantığına biraz aykırı fiyatlar gibi geliyor bana. Benim tahminim 4.500 - 5.500 arası olur bakım ve yıla göre değişir bu.

Bu spyder'lar için neden pek değişmiyor ? 2. eli dahi bu derece yüksek olmasının sebebi nedir ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Oğuz
    şöyle açıklayayım şu bayilerde gördüğün fiyatlar gerçek satış rakamları değil sezondaki satışı 7500 tl idi 2013 modeller geleceğinden bayiler eldeki makinalar satıp yeni makinalara yer açabilmek için fyatları kısa bir süreliğine en dibe indirdiler
    ikinci ele gelince adam sezonda 7500 vermiş makina almış tabi 1000 tl zararla 6500 tl yazıyor normal bir durum parası olana şuan için sıfır almak daha mantıklı 1 ay sonra rakamlar yükselir

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    motorun 0 ı pek bulunmuyor ve
    şahsi fikrim 2. el ve 0 arasında pek fark olmuyor

bu arada bir çok konu açma bir konu aç bu gibi konuşmaları öyle devam edersin

kal sağlıkla

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    bişey daha bayiden 6900 tl ye bile alsan plakası, vergisi, ruhsatı +300,400 daha koy oldu mu sana 7500. o zaman 2012 ve düşük km de bir makinanın 6500 olması çok daha abzurt değil bence...
    kaldıki spyder modeli en tutulan ve ikinci eli kısmen değerli bir makine

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bir de şöyle bir konu var Spyder alan ve kullanan insanlar makineyi ezmeden kullanırlar cogunlukla , cünkü spyder herkese hitap eden bir motor değil sevgi ister o yüzden ha sıfır ha 2.el , farketmiyo şu anda ben 2. el bi makine aldım , iyiki sıfır almamışım diyorum gayet memnunum .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)