Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64

vites ayarı yardım edecek ağa varmı

selam aleykum ağalar benım motorun bir sıkıntısı var belkı ben yapabilirmiyim diye tarif alayım dedim o yüzden soruyorum ilk önce ağalar 1 hafta önce manıfold falan değiştirdim bir iki eksiğide vardı ve toplamda 415 tl para ödedim tamirciye regalin servisi şimdi ise viteste sorun var motor 1 vitese zor geçiyor ve birde o vites değiştirdiğimiz kolun altına ayağım artık sığmıyor o demirmi kaydı yada başka bir sorunmu var ağalar bir yardım edebilirmisiniz bana

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    vites kolu ayarlatılabilir ayağınıza göre..vites geçmeme senkromeçle ilgili sanırım..servisle görüşmelisiniz..geçmiş olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,602
    Beğenilmiş
    7,102
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam aleykum ağalar benım motorun bir sıkıntısı var belkı ben yapabilirmiyim diye tarif alayım dedim o yüzden soruyorum ilk önce ağalar 1 hafta önce manıfold falan değiştirdim bir iki eksiğide vardı ve toplamda 415 tl para ödedim tamirciye regalin servisi şimdi ise viteste sorun var motor 1 vitese zor geçiyor ve birde o vites değiştirdiğimiz kolun altına ayağım artık sığmıyor o demirmi kaydı yada başka bir sorunmu var ağalar bir yardım edebilirmisiniz bana
    Merhaba Mustafa :D
    vites ayağı ayarı
    vites ayağının altından motora giden uzun nikalaj çubuk var iki ucunda ayar somunları var onları iki taraftan gevşet çubuğu sağa veya sola çevirerek ayar yapabilirsin
    ama senin ugraşmana gerek yok işlem yaptıgın servise git kolay birşey ücret almadan 2 dakikada yaparalar zaten ayarıda onlar bozmuştur düzeltsinler vitese zor girmesinin sebebide o olabilir veya debriyaj kolunun üzerindeki telin kola girişindeki somundan ,vidadan ayarlanır

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim ben söke taka öğrendm sende öğrenceksin eminim vites kolundan sonra arka tarafa doğru giden demir bi çubuk var onu takip et en son şanzımana bağlantısı var kelepçe gibi bişe ordaki civatayı sök o bağlantıyı kendine doğru çek çıkacaktır sonra o kolu bi diş yukarı kaldrıp yerine tak civatayı sıkıştır sorun tmam
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

kolun üzerindeki mafsalları kaliteli bir sprey yağ ile yağlarsanız vites geçişleri fark edilecek derecede yumuşar...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)