| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor DD 250
istanbul
A Rh (+)
Regal Raptor DD 250 E9
İzmir
A Rh (+)Merhaba, foruma yeni katıldım. Bir maruzatım var; sigortam.net'e girdim, sigorta için TC no ve plaka eşleşmedi diyor, ne demek bu?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba öncü aramıza hoş geldin
Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Birde başka firmaya sor onlarda aynı şeyimi söylüyor elinde noter satış evrakların duruyorsa ordan bilğileri kontrol et yanlış yazmış olabilirler eğer noter evraklarda yanlış yazmışsa tekrar notere gidip durumu düzelttirmek gerek
Regal Raptor DD 250 E9
İzmir
A Rh (+)Forumdakilerden başına gelen var mıdır? İki yere sordum, biri TC no ile plaka eşleşmedi diyor, diğeri bu plaka sisteme kayıtlı değil diyor.
Celil abi dediğini yarın yapacağım...
Regal Raptor DD 250 E9
İzmir
A Rh (+)Halloldu sorunum. Hiç bir değişiklik yapmadım. Bilginize.
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)2011 350 daytona 41 plaka 118 TL beklediğimden uygun çıktı =))
pejo 103
ankara
B Rh (+)Mayıs ayında bende 8-10 tane sigortacıyla görüşüp fiyat almıştım. Yaşın genç ve büyükşehir diyerek bana 300 liradan aşağı fiyat söylemediler. İnternetten araştırdım;
Güneş Sigorta ve Dubai Group sigorta acentelerinden T:C vererek 95-110 tl arasında fiyat almıştım. Sigortacının yanına gittiğimde sade ve sadece 72 TL çıktı :D
Arkadaşlar sigortacılar, bankacılar ve seyyar satıcılar dünyanın en ...... yalancılarıdır. Lütfen pes etmeyin fiyat sormaya devam edin.
Ufak bir anektot. Bana 280 tl fiyat veren allianz sigorta şubesindeki adam kartını uzattı ve dedi ki benden daha ucuz fiyata bulursan ben 20 tl eksiğine yapacam. Hadi gitde bul dedi. Güneş sigorta diyince ben al saan telefonunu da veriyim dedi dükkandaki 3-5 kişinin yanında. 3 gün sonra 72 TL ye yaptırdığım sigorta belgelerini dükkana faxladım. Daha sonra da çayını içmeye gittiğimde yine bekledim ki dükkanda 3-5 tane müşteri olsun yanında rezil edeyim diye. Sonra lafı çevirdi yok onlar kaza anında yardımcı olmuyorlar falan filan diye...
Tekrar ediyorum, güneş sigortaya mutlaka danışın onlar genelde 10-15 tane firmanın bayiliğini alıyorlar ve tek seferde sana 10 farklı rakam verebiliyorlar. En ucuzunu seçin işte :D
If you want to be happy for a single day 'Drink'
If you want to be happy for a year 'Marry'
If you want to be happy through a life 'Ride'.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)