Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu
Toplam 76 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 70 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    RidersOnTheStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan
    solutions center management
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ExpForCuTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    :( Bu sigortacıların yatacak yeri yok arkadaş. Hiç mi vicdanın sızlamıyor o yalanları söylerken, paraları cukkalarken.

2004 model arabaya 150 TL'ye sigorta + ücretsiz yol yardım hizmeti alınan zamanda 375 TL nedir ? Her yıl düzenli 3-5 maddi hasarlı trafik kazasına karışan bir arabamızın bile hiç 400 TL'yi geçmemişti sigortası.
    hiç sorma adam çarpıyorlar resmen:(

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RidersOnTheStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç sorma adam çarpıyorlar resmen:(

İşte o baba benim babam oluyo ver ben halledicem dedi bende bahsettim olaylardan tanıdık var sıkıntı yapma haledip gelicem dedi bi geldi rakamı söyleyince kan beynime sıçradı resmen :( :( :( :( :( :( :( :( :(

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    110 TL bugun yapıldı.Anadıolu sigorta 77 Yalova plaka.Geçen sene 99 tl ydi. hasarsızlık indirimi olduğu halde fiyat 10 tl yükselmiş.Bu birtek Türkiye'de olur heralde..
    Mayısta arabanın kasko ve sigortası var haziranda da muayenesi.Birde arabaya 4 lastik muayeneden önce gerekiyor.Yandım Allah

20-03-2014 saat 16.50 itibari ile yaptırdım 218 tl ankara için 2011 model spyder firma allianz

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    110 TL bugun yapıldı.Anadıolu sigorta 77 Yalova plaka.Geçen sene 99 tl ydi. hasarsızlık indirimi olduğu halde fiyat 10 tl yükselmiş.Bu birtek Türkiye'de olur heralde..
    Mayısta arabanın kasko ve sigortası var haziranda da muayenesi.Birde arabaya 4 lastik muayeneden önce gerekiyor.Yandım Allah
    :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Ben 06 ankara plaka olduğu halde 260 tl bayıldım 10 gün önce.

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Verilen teklifler içerisinde 800 küsür tl bile olan var.Niye böyle sordum yapmak istemeyen firma yüksek fiyat verirmiş..Sigorta yaşa ve plakaya göre çok değişiklik gösteriyor.Alıcağınız araçları mümkünse İstanbul plaka almayın.Yalova'nın gözünü seveyim.Noterden sonra emniyete gittim ve 15 dk sonra ruhsatı elime verdiler.şok oldum.Birde benim sigortacı normalde gemi v.s işleri ile uğraşan büyük firma.arkadaşın akrabası olduğu için işyerindekilere yardımcı oluyor.Özel fiyat alıyor firmalardan.

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    slm arkadaşlar dün yaptırdım alianz sigorta 200 TL Ankara

baran yılmaz
    öğrenci
     regal raptor daytona 250cc
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    selamın aleyküm arkadaşlar.ben de yeni daytona 250 beyaz aldım,sigorta yaptırıcam alianz a gittim ama motor sistem de yokmuş,yaptıramıyorum :/ heryerde aynı sıkıntıyı verirmiş ,orayı taratıp genel müdürlüğe gönderip 2 gün sonra o modeli ekleyip anca öyle yaptırabilirmişim.bana 250 lik daytona yı kayıt yaptıran istanbul içindeki arkadaşlar yardım edebilir mi? herkes boyle mı yaptı yoksa dırek yaptıranlar varsa tabi uygun fiyata yaptıranlar,bende gidiym orda yaptırıyım .teşekkürler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    Alıntı maybas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm arkadaşlar.ben de yeni daytona 250 beyaz aldım,sigorta yaptırıcam alianz a gittim ama motor sistem de yokmuş,yaptıramıyorum :/ heryerde aynı sıkıntıyı verirmiş ,orayı taratıp genel müdürlüğe gönderip 2 gün sonra o modeli ekleyip anca öyle yaptırabilirmişim.bana 250 lik daytona yı kayıt yaptıran istanbul içindeki arkadaşlar yardım edebilir mi? herkes boyle mı yaptı yoksa dırek yaptıranlar varsa tabi uygun fiyata yaptıranlar,bende gidiym orda yaptırıyım .teşekkürler.
    Merhaba Baran aramıza hoş geldin
    Tanışma başlığında başlık açar kendini tanırsan seviniriz ve yeni motorunun tebriklerinide oradan kabul edersin http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27

Siğorta firmalarında bizim motorun marka kayıtı çıkmıyor benzer bir motoru yazıyorlar alttaki açıklama bölümünede motorun gerçek marka ve modelini not yazıyorlar oluyor

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    celil abi ayni sorunu ben noterdede yasadim motorun karsiligi 3.850 gozukuyordu. motor gozukmuyor sistemde mi artik nerdeyse
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)