Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Aykut Aktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aykut Aktaş
    işçi
     dd 250 e-10
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

dd 250 e buji ??

mrb arkadaşlar motosikletim 10 gün yattıktan sonra çalıştırdım çabuk ısınması için biraz boğdum galiba birazda sıkışık trafikte kat ettikten sonra egzoz patlatıp gazı yemedi ve stop etti yarım saat sonra tekrar çalıştırıp götürüceğim yere götürdüm 3000 km de motor ve servise götürmeden çalıştırmaktan çekiniyorum yarı yolda kalma ihtimalim var mıdır ? ve ne marka buji önerirsiniz ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,284
    Beğenilmiş
    6,844
    Alıntı Aykut Aktaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar motosikletim 10 gün yattıktan sonra çalıştırdım çabuk ısınması için biraz boğdum galiba birazda sıkışık trafikte kat ettikten sonra egzoz patlatıp gazı yemedi ve stop etti yarım saat sonra tekrar çalıştırıp götürüceğim yere götürdüm 3000 km de motor ve servise götürmeden çalıştırmaktan çekiniyorum yarı yolda kalma ihtimalim var mıdır ? ve ne marka buji önerirsiniz ?
    Merhaba Aykut 10 gün yattıktan sonra ilk motor ısınırken aksırır öksürür normaldir ama ısınca düzelir muhtemelen jikle ile çalıştırdın ve hareket etmeden jikleyi kapatdınmı kapatmadıysan dediğin gibi durumlar yapar hareket etmeden önce jikleyi kapatmadan yola çıkma veya dediğin gibi bujiden olabilir motor çalışıyorsa yolda kalmadan servise kadar gider kolay gelsin

kartezyenx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben NGK NIN İRİDYUM BUJİSİNİ KULLANIYOM BOSH SUPER 4 BUJİLER DE FENA DEĞİL GİBİ 4 TIRNAKLI GİDİM Bİ NGK İRİDYUM BUJİ TAKTIR JAPON MALI ÜZERİNDE KABARMA JAPAN YAZAR

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)