Herkese cümleten merhaba,
Forumda yeniyim arkadaşlar, 3 aydır motor almayı planlıyorum ve gv250 ile RR arasında gidip geldikten sonra RR almaya karar verdim. İlk motorum olacağı için 2.el almayı planlıyorum ama eskişehirde 2.el piyasası yok denecek kadar az. Hadi o bir şekilde çözülür ama ilk motorum olacağı için çekincelerim var. 2gün once DD 250-E9 modelinin 0 ına bir mağazada baktım ve gözüme çok büyük göründü kontrolünde zorlanacağımı düşündüm internetten resimlerine bakmakla olmuyormuş. Daha önce sadece kısa bir süre 150cc lik scooter kullandım ve burada bana vitesli motor öğretecek biriside yok. Ama almakta kararlıyım yaza kadar iyide tecrübe edinmem lazım çünkü arkadaşımla uzun bir tur düşünüyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir ve tek başıma vitesli motor kullanmayı öğrenebilirmiyim? Veya bana tavsiye edebileceğiniz başka modeller varmı? boy:1,82 kilo:90
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
AvEDoN

yok
eskişehir
0 Rh (+)
. Daha önce sadece kısa bir süre 150cc lik scooter kullandım ve burada bana vitesli motor öğretecek biriside yok. Ama almakta kararlıyım yaza kadar iyide tecrübe edinmem lazım çünkü arkadaşımla uzun bir tur düşünüyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir ve tek başıma vitesli motor kullanmayı öğrenebilirmiyim? Veya bana tavsiye edebileceğiniz başka modeller varmı? boy:1,82 kilo:90

an hafif bir makinedir. Ben 250 e-10 (spyder) kullanıyorum. e9'dan daha uzun bir makine. Ancak kontrolu çok da zor değil... Bir de naçizane tavsiyem, uzun yol, tur için çok fazla acele etme, motosiklet ufacık hataları bile kaldırmıyor malesef.