Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Enis Berk Genç
    Öğrenci
     Yok
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Sayın abilerim hepinize selamlar

:DMerhaba kısaca kendimi tanıtıyım
    Adım:Enis Berk

Soy Adım: Genç

Boy 1.86 Kilo 97

16 yasındayım 5 ay sonra 17 me girip ehliyet sınavına giricem ben regal raptoru yeni tanımya basladım adeta makinata aşık oldum ama favorim daytona 350 tabi daha motoru almak için önüm uzun bir yol var aslınde pekte uzun sayılmaz ehliyityetimi aldıktan sonra motoruma kavusucam 1 sene kadar 250 lik scooter kullnadım vitesli motorlar hakkın bilgim yok bu konuda sizden ve yakın çevremden yardım istiyorum :D ve siz bana regal raptor katagorisi içinde hangi motorları tavsiye edersiniz ve bana yardımcı olucak dğer yorumlarınızıda bekliyorum hepinize saygılar .....

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Merhaba enis berk aramıza hoş geldin
    babaeski desin bize biraz uzaksın çevrende vitesli motor kullanan tanıdk birileri varsa sana bir kaç kere makinayı gösterip tarif etse çabucak ögrenirsin hiç zor değil daytona modeline gelirsek çok görkemli alımlı ve biraz ağır motordur ilk kullanımda alışmak ister ama 250e-9 kasalar daha hafif daha kolay kullanımlıdır bir bayiye git makinaların üzerine otur bak hangisinde kendini rahat hissedersen ona yönel

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoş geldin Enis Berk kardeşim , daimi olman dileğiyle inşallah zamanı gelince kavuşursun yeni makinene .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Enis Berk Genç
    Öğrenci
     Yok
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bir sorum daha olucak bir regal raptor benim gibi kalıplı bir insanı kaç yıl götürür ve ben daytona 350 yi kilolu olduğum için gözüme hem sağlamılık hemde güç bakımından daha uygun görmüştüm 250 e 9 kasalar pek hoşuma gitmiyor ama tabi motoru canlı görmedim daytonayı bi kere gördüm ama hiç birisine oturmadım spyderllar nasıl sizce bide siz ne kullanıyorsunuz ? ve kullandığınız motordan mennumusunuz biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın..)

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba enis çok genş yaşta motor sahibi olmaya karar vermişsin, umarım kazasız belasız motor sürmenin sorumluluğu ve bilincinde güzel bir makinan olur

Enis Berk Genç
    Öğrenci
     Yok
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hepinize tesekkür ederim bu mutluğuğu daha fazla erteleyemzdim ))

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Alıntı darkfacer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sorum daha olucak bir regal raptor benim gibi kalıplı bir insanı kaç yıl götürür ve ben daytona 350 yi kilolu olduğum için gözüme hem sağlamılık hemde güç bakımından daha uygun görmüştüm 250 e 9 kasalar pek hoşuma gitmiyor ama tabi motoru canlı görmedim daytonayı bi kere gördüm ama hiç birisine oturmadım spyderllar nasıl sizce bide siz ne kullanıyorsunuz ? ve kullandığınız motordan mennumusunuz biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın..)
    aslında senin fiziğine göre daytona da spyder olur spyderin dengesi daytonaya göre biraz daha alışmak ister daytona daha kolay denge kurar

Enis Berk Genç
    Öğrenci
     Yok
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi çok teseekür ederim daytonoyı öneren bi yorum almak istiyodum. Zaten daytonaya aşık olmuştum artık benden kaçmaz daytonayı alıcam bide 2010 2011 2012 falan modelleri var aralarındaki farlklar nelerdir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Alıntı darkfacer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi çok teseekür ederim daytonoyı öneren bi yorum almak istiyodum. Zaten daytonaya aşık olmuştum artık benden kaçmaz daytonayı alıcam bide 2010 2011 2012 falan modelleri var aralarındaki farlklar nelerdir.
    daytona da sene olarak aralarında fark yok sadece 2012 model makinalarda az sayıda yarım çaylak gidon (yüksek direksiyon) olan model var o kadar

Enis Berk Genç
    Öğrenci
     Yok
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    saol celil abi herkeze yorumları için tesekkür ederim siz han gi motoru kullanıyorsunuz ?

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)