Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tuncay Karaca
    Kamu görevlisi
     RR 250E-9B
     Görev yerinde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Cool Merhaba Arkadaşlar...

Adım Tuncay, yaşım 37, aslen Bandırma ' lıyım. Görev gereği güneydoğuda bulunmaktayım. 1990 lı yıllarda başlayan motosiklet sevdamı, çeşitli hacim ve tarzlarda motosikletler kullanarak taçlandırmaya çalıştım. Her ne kadar sevsemde mecburen ara vermek zorunda olduğum bu sevdayı, (batıya tayin olma hazırlığı olarak) sürdürmek amacı ile geçenlerde sadece internette fotoğrafını gördüğüm, halen canlı olarak kendisini göremediğim, sitede Regal Raptor hakkında foruma yazılan bilgiler ışığında, 2006 model, gri,Regal Raptor 250E-9b motosikleti satın aldım. Tüm Raptor Rides üyesi arkadaşlarla keyifli forumlar geçirmeyi diliyorum...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Merhaba tuncay aramıza hoş geldin
    motor sevdası insanın içine girdimi bir daha çıkmıyor herhalde verdiği özgürlük hissinden olmalı regal raptorlar küçük bütçeli çinli makinaların içinde en dayanıklısıdır doğru seim yapmışsın bendede T gidon var T gidonun tarzını daha çok seviyorum bir öncekide T gidon gri renkli aynı senin makinadandı şimdiki siyah hiç görmeden aldığına göre satıcı arkadaş sana güven vermiş olmalı işallah problemsiz temiz bir makinadır sende keyfini çıkarırsın

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoş geldin tuncay abi
    yeni motorun hayırlı olsun.. tayin yerin sanırım daha belli değil ama istanbul olursa yüzyüze tanışmak dileğiyle.. kazasız belasız sürüşler..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    tuncay aramıza hoşgeldin .bu virüs senin kanına gireli yıllar olmuş artık yerlerşmiş .motorunda hayırlı olsun.modelin düşük biraz inş sorun çıkarmaz sağlam bir makinadır gule gule kullan

Tuncay Karaca
    Kamu görevlisi
     RR 250E-9B
     Görev yerinde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba tuncay aramıza hoş geldin
    motor sevdası insanın içine girdimi bir daha çıkmıyor herhalde verdiği özgürlük hissinden olmalı regal raptorlar küçük bütçeli çinli makinaların içinde en dayanıklısıdır doğru seim yapmışsın bendede T gidon var T gidonun tarzını daha çok seviyorum bir öncekide T gidon gri renkli aynı senin makinadandı şimdiki siyah hiç görmeden aldığına göre satıcı arkadaş sana güven vermiş olmalı işallah problemsiz temiz bir makinadır sende keyfini çıkarırsın
    Hoşbulduk Celil bey,bende fotoğraflardan ve siteden gördüğüm kadarı ile 9B yani T gidon tarzları ilgimi çekti. Sonra bir alışveriş sitesini uzun bir süre takip ettim. Oradan satıcı ile irtibata geçerek, sadece karşılıklı konuşma ile ön anlaşmamızı yaptık. Kendisi kullanmıyormuş, alacağına karşılık motosiklet kendisine verilmiş ve kendiside kullanmayı bilmiyormuş. Ne diyeyim, batıya gelmenin heyecanı ile attık kuyuya bir taş, ne çıkarsa bahtımıza . Kendim gidemediğim için hanımı gönderdim, noter satış işlemlerini kendisi halletti ve RR ı Bandırma'ya getirdi. RR şu anda ustalığına çok güvendiğim ve aynı zamanda samimi olduğum arkadaşımın servisinde. Komple bakımını yapacak, benim gideceğim tarihe yakın zamanda hazır edecek RR'ı . Usta olan arkadaşa güvenimden dolayı, RR'ı gönül rahatlığı ile aldım. Dediğiniz gibi umarım makinanın keyfini çıkarırım inşallah...

Tuncay Karaca
    Kamu görevlisi
     RR 250E-9B
     Görev yerinde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoş geldin tuncay abi
    yeni motorun hayırlı olsun.. tayin yerin sanırım daha belli değil ama istanbul olursa yüzyüze tanışmak dileğiyle.. kazasız belasız sürüşler..
    Hoşbulduk, teşekkürler... Tayin yerim belli, Bilecik... Ama Bilecik'e beklerim,yada benim yolum düşerse ben İst. e gelirim tanışırız. Motosiklet ile uzun yol yapmayı severim ben, bakmışsın İst.teyim ;)

Tuncay Karaca
    Kamu görevlisi
     RR 250E-9B
     Görev yerinde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuncay aramıza hoşgeldin .bu virüs senin kanına gireli yıllar olmuş artık yerlerşmiş .motorunda hayırlı olsun.modelin düşük biraz inş sorun çıkarmaz sağlam bir makinadır gule gule kullan
    Hoşbulduk, teşekkürler... Evet modeli biraz düşük aldığım RR'ın ama yakın bir zaman öncesinde şanzımanın değiştiğini öğrendim. Bildiğim kadarıyla en külfetli arızası da şanzıman RR da. Geri kalan problemleride, güvendiğim ve aynı zamanda arkadaşım olan iyi bir motosiklet ustası halleder diye düşünüyorum. Umarım planladığım gibi olur ve keyfini süreriz RR'ın :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Alıntı compact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk Celil bey,bende fotoğraflardan ve siteden gördüğüm kadarı ile 9B yani T gidon tarzları ilgimi çekti. Sonra bir alışveriş sitesini uzun bir süre takip ettim. Oradan satıcı ile irtibata geçerek, sadece karşılıklı konuşma ile ön anlaşmamızı yaptık. Kendisi kullanmıyormuş, alacağına karşılık motosiklet kendisine verilmiş ve kendiside kullanmayı bilmiyormuş. Ne diyeyim, batıya gelmenin heyecanı ile attık kuyuya bir taş, ne çıkarsa bahtımıza . Kendim gidemediğim için hanımı gönderdim, noter satış işlemlerini kendisi halletti ve RR ı Bandırma'ya getirdi. RR şu anda ustalığına çok güvendiğim ve aynı zamanda samimi olduğum arkadaşımın servisinde. Komple bakımını yapacak, benim gideceğim tarihe yakın zamanda hazır edecek RR'ı . Usta olan arkadaşa güvenimden dolayı, RR'ı gönül rahatlığı ile aldım. Dediğiniz gibi umarım makinanın keyfini çıkarırım inşallah...
    biraz riske girmişsin fakat herşey sağlam ustada biter oda sende var

Tuncay Karaca
    Kamu görevlisi
     RR 250E-9B
     Görev yerinde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz riske girmişsin fakat herşey sağlam ustada biter oda sende var
    Evet Celil bey, bugün ustam ile görüştüm, genel itibarı ile motosikletin gayet iyi durumda olduğundan, sadece biraz yatmasından dolayı görsel anlamda bakıma ihtiyacı olduğundan bahsetti. [smilie=greencolorz:

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı compact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adım Tuncay, yaşım 37, aslen Bandırma ' lıyım. Görev gereği güneydoğuda bulunmaktayım. 1990 lı yıllarda başlayan motosiklet sevdamı, çeşitli hacim ve tarzlarda motosikletler kullanarak taçlandırmaya çalıştım. Her ne kadar sevsemde mecburen ara vermek zorunda olduğum bu sevdayı, (batıya tayin olma hazırlığı olarak) sürdürmek amacı ile geçenlerde sadece internette fotoğrafını gördüğüm, halen canlı olarak kendisini göremediğim, sitede Regal Raptor hakkında foruma yazılan bilgiler ışığında, 2006 model, gri,Regal Raptor 250E-9b motosikleti satın aldım. Tüm Raptor Rides üyesi arkadaşlarla keyifli forumlar geçirmeyi diliyorum...
    Hoşgelin Tuncay ağabey.Yeni motosikletin hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)