| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sattım
antalya
A Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+):( Allah acil şifalar versin kardeşimize yaa.. Yazacak çok şey var da, söyleyemiyoruz işte. ne de olsa elin gavuru, Türk'ten kıymetli :( istanbulda olsam tüm motosikletli arkadaşlarımı organize eder, o hastaneye destek olmak için ziyarete giderdim. ne kadar çoğalırsak o kadar ses getirirdik.. :(
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Her nekadar haberde vuran kişinin konsolos eşi olduğu öne çıkarılmaya çalışıldıysa da buradaki asıl husus insanlık ve ahlak eksikliğiUmarım yaralanan eş biran önce eski sağlığına kavuşur
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Allah acil şifalar versin :( İnsanların korkuyla kaçma gibi hakları olmamalı. Eğer birine çarpıp kaçıyorsan, yakalandığın zaman karşındakine bir şey olmamış olsa bile hapis yatman gerekir diye düşünüyorum. Çok büyük bir insanlık ayıbıdır kaçmak. Belki kaçmayıp hemen ambulansı arasa kurtulacak bir hayata engel olmaktır kaçmak.![]()
![]()
Cezanın bu şekilde bir caydırıcılığı olursa kimse kaçmaz, en azından belki 1 hayatın kurtulmasına vesile olunur.
Dediğiniz gibi söylenecek çok şey var.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)hepimizin adına
bu ve bunun gibi durumlarla karşılaşıp yaralanan kazazedelere geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin.
gerçekten kötü bir durum
müvekkilin de dediği gibi
bu siyasi bir skandaldan daha çok insanlık ayıbı...
evet her zaman türk vatandaşı olmayanlar daha üstün ırk olarak nitelendiriliyor
ama böyle bir görgüsüzlük böyle bir şuursuzluk ve buna benzer bir suç hangi ırk a verilmiş bir ayrıcalık.....????????????
sadece kazalarda değil hayatın her evresinde buna benzer ayrıcalıklara şahit oluyoruz
adamlar yolun ortasına kaliteli bir araç park edip istedikleri kadar trafiği felç ediyorlar
buna bir allahın kulu sesini çıkartmıyor
biz gidip orta seviye araçlarımızı trafiği hiç etkilemeyecek yerlerine park etsek de ceza yiyoruz...
umarım o şu bu denmeden ayrımcılık olmadan suçlular cezasını çeker...
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)SD RIDER GURUBUNUN KONSOLOSLUĞA YOLLADIKLARI MAIL
5 Şubat 2013 Tarihinde İstanbul Beşiktaş, Bebek, Cevdetpaşa Caddesi numara 5 önünde saat 15:00 sıralarında gerçekleşen kazada Doğan Durmuş İnal(49), arkada oturan eşi Filiz İnal(41) ile birlikte 34 JS 2612 plakalı motosikletle Arnavutköy yönüne seyir halindeyken arkadan çarparak olay yerinden kaçan İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel'i bu insan hayatını hiçe sayan hareketinden dolayı motorcular olarak şiddetle kınıyoruz.
Medeniyetin beşiği olduğu iddia edilen İsviçre'de yapamayacağınız, yapsanız da kolay kolay kurtulamayacağınız bu durumun Türkiye'de Türk motorcular olarak takipçisi olacağız. Binlerce motosiklet tutkunu olarak gelişmeleri adım adım takip edeceğiz.
İsviçre hükümeti konsolosundan ve eşinden talebimiz öncelikle kazada mağdur olan Doğan Durmuş İnal ve kazada yaralanan eşi Filiz İnal'ın tüm sağlık masraflarının karşılanması en iyi şekilde tedavi edilmelerini sağlamaları ve önce kendilerinden sonra da motosiklet camiasından bu "kaçış" nedeniyle özür dilemeleridir.
Saygılarımızla,
SD Riders Motosiklet Kulübü
(Alıntı : MD)
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)bence dernekler,gruplar yazıdan ziyade;valilik ve emniyetten alınan izinle bu gibi olayları aktif olarak kamuoyuna sunmalılar..yüzlerce motorun 15sn lik egsoz açması ile oluşan desibel ve arkasından yapılacak olan basın duyurusu yeterince ses getirir bence..dernek ve grup liderleri federasyonla bu konuyu ciddiye almalılar..
daha bugün 2 kere bakıpda görmeyen;görüpte takmayan 2 araçla karşılaştım..birinin peşine takılıp durdurduğumda amcamın cevabı ben daha bişey söylemeden şu oldu:özür dilerim valla son anda gördüm...far+2 sis farı her daim aktiftir bende üstelik..:evil:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)