Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Harbiden Ankara çoğalmaya başladı...

istanbul ankara bursa

ohhhhh

hadi izmir hadiiii...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar bu sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim.

Neredeyse 1 aydır forumdan bayağı bir bilgi edindim. Tüm bilgilerini paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim.
    Denge konusunda Daytona'nın daha iyi olduğunu yeni öğrendim. Bunu öğrendiğim de çok iyi oldu.
    Motora yeni başlayanların başına gelen, motoru yatırma olayından bayağı bir çekiniyorum.
    Sırf bu yüzden sürücü kursuna fazladan para ödeyerek 12 saat motor eğitimi alacağım.
    Hocanın söylediğine göre 10 saat trafiğe kapalı alanda eğitim, sonraki 2 saat ise trafiğe çıkacakmışız.
    Derslerin sonunda trafiğe çıkacak kadar pratik edinmiş olacakmışız.

Tabiki deneyim sahibi olabilmek için aylarca pratik yapmam gerekiyor.
    Yani "Daha çook çalışmam lazım çooook." :mrgreen:

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı lakiska Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim.

Neredeyse 1 aydır forumdan bayağı bir bilgi edindim. Tüm bilgilerini paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim.
    Denge konusunda Daytona'nın daha iyi olduğunu yeni öğrendim. Bunu öğrendiğim de çok iyi oldu.
    Motora yeni başlayanların başına gelen, motoru yatırma olayından bayağı bir çekiniyorum.
    Sırf bu yüzden sürücü kursuna fazladan para ödeyerek 12 saat motor eğitimi alacağım.
    Hocanın söylediğine göre 10 saat trafiğe kapalı alanda eğitim, sonraki 2 saat ise trafiğe çıkacakmışız.
    Derslerin sonunda trafiğe çıkacak kadar pratik edinmiş olacakmışız.

Tabiki deneyim sahibi olabilmek için aylarca pratik yapmam gerekiyor.
    Yani "Daha çook çalışmam lazım çooook." :mrgreen:
    Aslında 10a 2 çok değişik bir oran. Söz konusu eğitimi verecek kurum bildiğimiz sürücü kursları ise 10 saati dolduramazlar. En fazla 3 saat sonra sen işi kaptın der, 7 saati yapmaz. Hadi bir de söz verdik diye 1 saat trafiğe çıkartır o kadar. En iyisi profesyonel motosiklet eğitimleri almak. Ya da zaman para imkanlarından dolayı internetten motosiklet eğitim videoları izlemek ve sonrasın da kapalı bir alanda kendinizi geliştirmek. Ankara için pazar günü Siteler, Gimat, Sanayi biçilmiş kaftan.. :mrgreen:

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında 10a 2 çok değişik bir oran. Söz konusu eğitimi verecek kurum bildiğimiz sürücü kursları ise 10 saati dolduramazlar. En fazla 3 saat sonra sen işi kaptın der, 7 saati yapmaz. Hadi bir de söz verdik diye 1 saat trafiğe çıkartır o kadar. En iyisi profesyonel motosiklet eğitimleri almak. Ya da zaman para imkanlarından dolayı internetten motosiklet eğitim videoları izlemek ve sonrasın da kapalı bir alanda kendinizi geliştirmek. Ankara için pazar günü Siteler, Gimat, Sanayi biçilmiş kaftan.. :mrgreen:
    Söylediklerine kesinlikle katılıyorum.

Kursa gittik, adam anlattı, şöyle olacak böyle olacak diye. toplam 12 saat eğitim vereceğiz dedi. İyi, tamam dedik ödemeyi yaptık.
    Ödemeyi yaptıktan sonra, "yalnız arkadaşlar saat dediysek yanlış anlaşılmasın bu bahsettiğimiz ders saatidir" dedi. Yani ders saati 35-40 dakikaymış.
    İyi, hadi ona da eyvallah dedik. Sonra da "Yılın bu zamanları havalar çok soğuk olur. Siz yarım saatten fazla soğuğa dayanamasınız." falan demeye başladı.
    Yani kısacası bizim 1 saatlik ders yaklaşık yarım saate düştü.

Bu konuşmadan yola çıkarak söylediklerinize katılmamak elde değil.

Yine de şimdilik günahlarını almayalım. Belki bizi şaşırtırlar. :?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)