regal raptor forumunda gv 250 ha?şaka bi yana cihanın dediği gibi boyda sıkıntı yaşamazsan spyder iyidir bence de. 1.70 yeterli olur diye düşünüyorum. ama sen yine de bi motorun üstüne oturup kendini dene rahat edebilecek misin diye.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)regal raptor forumunda gv 250 ha?şaka bi yana cihanın dediği gibi boyda sıkıntı yaşamazsan spyder iyidir bence de. 1.70 yeterli olur diye düşünüyorum. ama sen yine de bi motorun üstüne oturup kendini dene rahat edebilecek misin diye.
YOK
Sakarya
B Rh (+)Ben regal raptor kullandım ve alacağım motor kesinlikle regal raptor olacak ilk adımda ileride değişir belki ama amacım bilgi edinmek daha yeniyim bu işlerdeama dediğim gibi spyder hoşuma gitti
. Direksiyonun pozisyonuda uzun yolca yoracakmış gibi durmuyor
YOK
Sakarya
B Rh (+)O vakit ben tercihimi spyder yönünden yapmak istiyorum. Biraz mali araştırmaya girişeyim. Bi kaç sorum daha olucak. Regal raptorun servis ve yedek parçadaki durumu nedir bana sıkıntı yaşatır mı?
YOK
Sakarya
B Rh (+)
YOK
Sakarya
B Rh (+)
Regal Raptor 250 DD 250E
Muğla
AB Rh (+)Kesinlikle Regal Raptor 250 diyorum. Hangi modeli olursa olsun hem su hem çift fan soğutmalı motor. Kontağı aç 1.000 km sonra kapat. Motorda en ufak şişme olmaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)