| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
regal raptor 250
ankara
A Rh (+)Tamam kardeşim özelden no gönder yarın öbürsügün vs telleşelim geleyim yanına
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Kerem gönderdim numaramı özelden.![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Bugün de mesaiyi bitirdik. Ama verimsiz bir gün olduğunu söyleyebilirim. [smilie=greencolorz:
İşlenmemiş arka dişli aldım. Zincir aldım.
Arka dişli işlendikten sonra diş kısımları ısıl işlemde sağlamlaştırılacak. Söktüğüm orijinal arka dişliyle beraber dişlici arkadaşın dükkanına bıraktım bakalım.
Depo ve çamurluk folyo kaplama işinde hüsrana çok yakınım; çünkü beğendiğim kaplama hem çok pahalı, hem de motosiklete uygulaması çok zahmetliymiş. 900 TL gibi bir para istedi ilgili kişi, ben de hayatta başarılar diledim kendisine.
Bir de nikelaj ustası buldum; kaplama işini sormak için daldım dükkana ama kaplama yapmıyormuş kendisi, direk sacdan parça imalatı yapıyormuş. Ben de daha iyi dedim, yan kapakları sordum yaparız dedi. Yaptığı birkaç işi gördüm de; temiz işçilik; çok ümitlendim yan kapaklar için.
Kaplama işi için de tanıdık kromajcı varmış; onunla görüşeceğiz hafta içi.
Bu arada grafiker arkadaşımdan depo yanları, radyatör kapağı ve yan kapaklar için rica ettiğim logo tasarımlarını da hala beklemekteyim.
Hayırlısı... :|
Konu Emrehan tarafından (24.February.2013 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emrehan işin içine girince hiçbirşey evdeki hesaba uymuyor malesef kolay gelsin![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Celil abi iyi tespitte bulunmuş.. Sanırım toplamanın sökmekten üç kat zor olduğunu bir kere daha anlamış oluyoruz yavaş yavaş :| Allah yardımcın olsun. Umarım bundan sonraki kısım en azından yolunda ilerler..![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)sabrın sonu selamet gibi görünüyor. Yapacağın şeyler bize güzel referans olacak.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Kuzen bu konu ne oldu, burada kalmış :|
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Kuzen sorma başıma gelenleri.
Başta çok kolay görünen şeyler pahalı; ucuz görünen şeyler de çok zor çıktı. Sıfatları ters eşleştirmedim, tam olarak olan bu...
Örnekse; depo ve çamurlukların folyo kaplanması çok çok basitti benim için; zaten söktüm hepsini, ver kaplat. Ama bimilyar para istedi herifçioğulları... Ya da nikelaj kaplama, sadece egsozlara çeyrekmilyar istedi şuursuz; e sıfırı üçyüzlira zaten egsozun...
Arkaya ardçı ayaklığı - çanta demiri kombinasyonu şeklinde basit aparatlar yaptıracaktım, malzemesi çok ucuz, işçiliği çok basit, ama yapacak yer bulamadık. :(
Ama yine de bir iki parça bişeyler yapıldı; bir iki parça da yakında hallolacak.
Custom olsun derdim hiç olmadı zaten ama hakikaten çok "kastım".Tamamlannca detaylı fotoğraflar burada olacak, sürpriz olsun.
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)