| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Di mi artık senin motorun.. Adam festivale geldi, elinden bez düşmedi yahu. Orasını sil burasını temizle ama toz değmesin aman parlasın :mrgreen: Sen de temiz temiz kullan inşallah..![]()
"CaRPe DieM"
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Şimdi öyle bişi dedin ki,ben arabama öyle bakardımsudan geçerdim,biraz gider arabadan kova ile süngeri alır çamurlanan yerleri siler yoluma devam ederdim
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Fatih resimler çok iyi paylaşım için teşekkürler
salih in gözü arkada kalmıcak sende salih kadar temiz bakacağın belli Maşallah allahdan sakınsın
![]()
![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Hayırlı olsun. Alan memnun satan memnun kaldı mı böyle ticaret artık.![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
GV 250
istanbul
A Rh (+)tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Teşekkür ederim darısı olmayanların başına![]()
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Fatih ön çamurlukta toz mu var???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şaka :mrgreen:
İnan aleti görünce gözlerim yaşardı, anılarım canlandı.. Özellikle galeriden alıp getirdiğim günü unutmuyorum.. İnsan günde 5 kez inip motoruna bakarmı? Gecenin üçünde bile indim, kontak kapalı mı aklıma takmışım..Neyse ki yabancıya gitmedi.
Kendisinden ilk mesajı aldığım gün Fatih'i face de buldum, tipine şöyle bir baktım: '''Mülayim, efendi biri. Hem evli barklı. Ben bu adama bu makineyi veririm''. Sanki Bugatti satıyoruz, adamın şeceresini araştırıyoruz. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Fatih Allah kaza bela vermesin, sana da çok yakıştı..![]()
Konu Salih tarafından (12.February.2013 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.
mondial mr 250 destro
Ankara
A Rh (-)hayırlı olsun güle güle kullançok güzel bir makina
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)