Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yunus şahin
    inşaat tek.
     yok
     kütahya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bır regal raptor alırken ne yapmalı

merhaba ben ılk motorumu alıcam bır regal raptor dd 250 e 9 b almak ıstıyorum kı bunu da onumuzdekı 1 veya 2 ay ıcınde gerceklestırmeyı dusunuyorum maddı durum nedenıyle 2. el alıcam sımdı alırken neyıne bakmam lazım şoyle bana kapsamlıca sankı kendınız alıyormus gıbı sankı motorun basıdaymıs gıbı nasıl sececegımı anlatırsanız cok memnun olurum simdiden teşekkurler

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Çok genel bir soru sormuşsun kardeşim yaa :mrgreen: anca herkes bişeyler söylesin de sen birleştir yoksa baya bi makale çıkar.

mesela örneğin; motoru kullan ve vites geçişlerine bak. motor kendi kendine vitesten düşüyor mu ona dikkat et. Yüke bindirdiğinde yapar genelde, öyle bir sıkıntısı varsa..

Egsozlarını iyi dinle aynı gürültüde çalışıyor mu ve sıcaklıklarını kontrol et..

Motor soğukken ilk çalıştır ve hiç gaz vermeden bekle 5 dk. o 5 dk geçince birden hızlı bi şekilde devri yarıya getirecek kadar gaz ver olduğu yerde. ve ilk gaz verdiğin sırada egsoza bak. çıkan duman siyah ve yoğunsa sıkıntı...

bunun dışında arkadaşlar devam etsin benden bu kadar olsun
    "CaRPe DieM"

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yns_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben ılk motorumu alıcam bır regal raptor dd 250 e 9 b almak ıstıyorum kı bunu da onumuzdekı 1 veya 2 ay ıcınde gerceklestırmeyı dusunuyorum maddı durum nedenıyle 2. el alıcam sımdı alırken neyıne bakmam lazım şoyle bana kapsamlıca sankı kendınız alıyormus gıbı sankı motorun basıdaymıs gıbı nasıl sececegımı anlatırsanız cok memnun olurum simdiden teşekkurler
    bak kardeş şehirler arası otobüse bincen sivasa gelicen bana bi çağrı atcan ben seni arıycam alcan motorumu güle güle gidecen tek sorunu şanzıman 3.vites istersen onuda ben yaptırıp vercem abilerim az çok bilir benim motoru sivastada tanınan bi motordur ayrıntıları konuşmak istersen 05466058231 ara kardeşim veya sms at görüşelim aklında şüphe kalmasını istemiyosan gel al bu motoru satmaya meraklı değilim ama babamla aramda çıkan araba kavgalarından usandım :evil: regale kıyacam tofaşk cı olacam:mrgreen:
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba yunus öncelikle aramıza hoş geldin
    forumlar başlığının altında tanışma başlıgı var orada kendini tanıtırsan sevinirim
    makina bakarken paranın yettiği en yüksek model ve en az km li olanı bulmaya çalış kafana göre hoşuna giden bir makina bulduğun zaman bir tamirciye götür göster kontrol ettir sorun yoksa alırsın işallah kısa sürede gönlündeki makinayı bulursun kolay gelsin

yunus şahin
    inşaat tek.
     yok
     kütahya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim ya konuyu bıle zor buldum sıtede yenıyım pekte anlamıyorum bu ıslerden adet o sekıldeyse kusura bakmayın

yunus şahin
    inşaat tek.
     yok
     kütahya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    esad rg senın motor kırmızı mı su fotograftakı kırmızı yada grı dusunmuyorum sıyah olsun ıstıyorum cevrenızde alınabılecek baksa sıyah varsa bakarım bıde tıp olarak 250 e 9 b olanı hosuma gıttı o modelden arıyorum

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Umarım kafana göre bulursun. Bulamazsan Bursa'ya yolun düşerse uğra.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

yunus şahin
    inşaat tek.
     yok
     kütahya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım kafana göre bulursun. Bulamazsan Bursa'ya yolun düşerse uğra.
    aslında bole bursa bılecık eskısehır afyon yanı yakın cevreden bı motor bulsam ıyı olur cunku aracla alıcam (bu sogukta ehlıyetımıde daha alamadım hanı burdan kımse gelmez bınerek getırme ısıne (ehlıyet nısanda elımde ınsaallah) :D ) hanı uzakta olursa valla yollarda 3-4 sefer yaptımmıydı benım motor parası gıttıkce gıder yanı özgüralıc sımdıden tesekkurler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)