Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

tedirginsazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner kadir
    sigortacı
     az kaldı olucak :)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor DD250e-9 hakkında detay

Arkadaşlar herkese selamlar,
    Ben daha evel sıfır sym 250i evo aldım şekiller uygun olmadığı için satmak zorunda kaldım. Bu benim ilk motorumdu çokta keyf aldım. fakat şimdi maddi imkanlardan dolayı çok daha çüzi paralarla QM ramzey 250 Keeway 250 Arora ks 200 Mondial MCT 250 vs. tarzında motorlara bakmaya başladım. Sitelerde gezerken Regal Raptor DD250e-9 motoru gördüm metal aksamı beni çok etkiledi gösterişli pek anlamasamda güçlü bir motor a benziyor. Baktığım diğer motorlardan birazdaha pahalı bir motor, bildiğim kadarıyla yazdığım bütün motorlar çin malı. Bunların içindeki (tabi keseyide düşünerek) tercihim ne olmalı sizce. bana yardımcı olun lütfen. Bütçemi çok zorlayamıyorum ama Regal de güzel görünüyor... Fikirlerinize ihtiyacım var....

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Regal Raptor da çin malıdır. Fakat diğerleriyle kıyaslanamayacak kaliteye sahiptir. Ayrıca servis ağı, yedek parça temini, vs. açılarından da diğer saydığınız marka-modellerden kat kat üstündür.
    "CaRPe DieM"

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal Raptor da çin malıdır. Fakat diğerleriyle kıyaslanamayacak kaliteye sahiptir. Ayrıca servis ağı, yedek parça temini, vs. açılarından da diğer saydığınız marka-modellerden kat kat üstündür.
    Parça sıkıntısı yaşanmaz diyorsunuz anladığım kadarıyla. Parcaları genel anlamda pahalımıdır yada bu motorların kronik bir arızası varmıdır?

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı tedirginsazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parça sıkıntısı yaşanmaz diyorsunuz anladığım kadarıyla. Parcaları genel anlamda pahalımıdır yada bu motorların kronik bir arızası varmıdır?
    Parçalarını kıyaslayamıycam ama bugüne kadar parça pahalılığından yakınan arkadaş görmedim.. Gereken parçalar gerektiği fiyatta diyelim..

Kronik arıza olarak. Spyder'larda ve daytonalarda bi senkromeç pulu (Şanzımanda) sıkıntısı olabiliyor. Garantisi varsa servise gidip hallettirebiliyorsunuz. Onun dışında RR'lar genel olarak 20 bin km civarında şanzıman dişlilerinin yenilenmesini isterler. Çok baş ağrıtan problemi yoktur Regal raptorun. Ki başına gelebilecek herhangi bir arızada sıkıntıda, servise tamirciye gitmeden bile, bu foruma başvurarak, sıkıntının ne olduğunu neden olduğunu nereden nasıl yaptırabileceğini ne kadara mal olabileceğini öğrenebilme şansın var. (Başka bir forumda, bunu bulamazsın. Ki çin malı markaların fan klübü forumu yoktur)
    "CaRPe DieM"

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parçalarını kıyaslayamıycam ama bugüne kadar parça pahalılığından yakınan arkadaş görmedim.. Gereken parçalar gerektiği fiyatta diyelim..

Kronik arıza olarak. Spyder'larda ve daytonalarda bi senkromeç pulu (Şanzımanda) sıkıntısı olabiliyor. Garantisi varsa servise gidip hallettirebiliyorsunuz. Onun dışında RR'lar genel olarak 20 bin km civarında şanzıman dişlilerinin yenilenmesini isterler. Çok baş ağrıtan problemi yoktur Regal raptorun. Ki başına gelebilecek herhangi bir arızada sıkıntıda, servise tamirciye gitmeden bile, bu foruma başvurarak, sıkıntının ne olduğunu neden olduğunu nereden nasıl yaptırabileceğini ne kadara mal olabileceğini öğrenebilme şansın var. (Başka bir forumda, bunu bulamazsın. Ki çin malı markaların fan klübü forumu yoktur)

Verdigin bilgiler icin tesekkur ediyorum. iyi bir seçim yapmak gerekiyor. orjinal yan çantası ve sis fari olanlar cok farkli duruyor sanki daha dolu gözüküyor. Artik kararim bu yonde. Siyah olanlar ve T gidon olanlar tercihim olacak. Sahibindene baktim fiyatlar çok şişlik geldi bana beklemekte fayda olacagini dusunuyorum. Bilgiler icin tekrar tesekkurler.

fcoskun50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih COŞKUN
    Astsubay
     Regal Raptor 250 DD 250E
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kesinlikle Mondialden uzak dur kardeşim benim ilk motorumdu. 60 km hızla giderken motor patlayacakmış gibi titreme yapıyor. Chopperların en önemli özelliği olan yayılarak oturma Mondialde sıfır. Sanki Scooter. Uzun yola asla gidemez. Ama yedek parçası bol olan ve pek arıza çıkarmayan ve ucuz bir makinedir artıları sadece bu kadar. Kesinlikle 3.000 TL civarı REGAL RAPTOR 250 diyorum. Keeway de düşenebilirsin "V" motor olanlarını.

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Regal Raptor DD250e-9 bir tek kronik rahatsızlığı var oda 15 bin -20 bin arası vites dişlisi kırıyor onun dışında rahatlıklar tek seferde 1200 km yol yapabilirsin. forumda emre arkadaşımızın DD250e-9 u var gayet temiz makinedir bir bak istersen

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal Raptor DD250e-9 bir tek kronik rahatsızlığı var oda 15 bin -20 bin arası vites dişlisi kırıyor onun dışında rahatlıklar tek seferde 1200 km yol yapabilirsin. forumda emre arkadaşımızın DD250e-9 u var gayet temiz makinedir bir bak istersen
    Ben forumda yeniyim. Emre arkadaşın motorunu nasıl yada hangi linkten görebilirim?

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ben forumda yeniyim. Emre arkadaşın motorunu nasıl yada hangi linkten görebilirim?
    http://www.regalraptor.net/forums/sh...?t=6755&page=3

buradan ulaşabilirsin.

bu arada tanışma bölümüne başlık açıp kendini tanıtırsan Halil İbrahim sofrasına buyur etmiş oluruz seni de
    "CaRPe DieM"

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba aramıza hoş geldin. İlanı bir incele, düldülümle ilgilenirsen yardımcı olmaya çalışırım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)