Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Berke
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona 250 Hakkında Yardım

Merhaba herkese. Yaza dogru bir chopper motor alacağım. Biraz araştırma yaptım ve regal raptor 250 gözüme yattı. Şimdiden siz büyüklerime danışmak istedim. 18 yaşıma girerken alınacak bu motor( daha kesin bir model belirlemedim). 175 boyundayım 75 kiloyum. Bu durumumla sizce chopper kullanmaya ideal oranlara mı sahibim ya da yeterli. Örneğin daytona 250. Ve bu motor hakkında görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim
    Önereceğiniz başka modellere de açığım tabiki.
    Teşekkürler şimdiden

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba berke
    boyuna kilona göre daytona ve spyder sana uygun makinalar ilk başlangıç için daytonanın dengesi daha rahattır ama spyder ede kısa sürede alışabilirsin gölüne hangisi yatıyorsa karar senin iki makinanın yürür aksamları motorları aynı kasaları farklıdır dayanıklı ve parça ve servis sorunları yoktur ikinci el piyasası en iyi çinli makinadır

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Dostum aramiza hosgeldinn,olculerin daytona ve spyder kullanmak icinde uygun icinden gecen ve tarzina uygun olan motoru secebilirsin,sadece 2011 kasa spyderlarin ayaklari ilerde olmasi zorluk cikarabilir:evil:

Berke
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum aramiza hosgeldinn,olculerin daytona ve spyder kullanmak icinde uygun icinden gecen ve tarzina uygun olan motoru secebilirsin,sadece 2011 kasa spyderlarin ayaklari ilerde olmasi zorluk cikarabilir:evil:
    Evet onu düşündüm o yüzden şuan daytona bir önceliğe sahip. Teşekkürler fikirleriniz için

Balkan Ayisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Necdet Yilmaz
    Mimar
     Regal Raptor E-10
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Berke.
    Ben 250cc e-10 binicisiyim 2011model boyum 172cm ve 84kg makinayi aldigimda ayakliklar uzak geldi (asyalilar gibi vucuda oranla bacaklarim biraz kisa sayilir) fakat sonra radikal bir cozumle sorunu hallettim. 250ccB9 platform ayakliklari aldim ve benim makinaya adapte ettim simdi cok rahat.

Berke
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Balkan Ayisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Berke.
    Ben 250cc e-10 binicisiyim 2011model boyum 172cm ve 84kg makinayi aldigimda ayakliklar uzak geldi (asyalilar gibi vucuda oranla bacaklarim biraz kisa sayilir) fakat sonra radikal bir cozumle sorunu hallettim. 250ccB9 platform ayakliklari aldim ve benim makinaya adapte ettim simdi cok rahat.
    cok uzak geldi mi ne kadar zorlandiniz yani ve bu islm ne kadar tuttu. Suan ben de spyder dusunuyorum ama daytona ve spyder arasinda kaldim 250 lik alicam her türlü.

Balkan Ayisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Necdet Yilmaz
    Mimar
     Regal Raptor E-10
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bir spyder binicisi olarak spyder al derim. Uzun yolda rahat gorunusu ise sehiricinde surerken insanlara kafasini donup birdaha bakmasina neden oluyor birde guzel ekzos koydunmu geriye sadece tadini cikartmak kaliyor.
    Alacaksan elini cabuk tut mart kapida havalar isinmaya baslayacak.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)