Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    tgyzgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay Yazgan
    TEB
     Regal Raptor Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    herkesin bu kadar ilgi göstermesi çok güzel bi duygu bırde su var farklı bı motor tarzıyla katıldıgım halde bu ılgı gossterılıyor sanırım turkıyede ılk ve tek aıle yapısında tek grup raptor riders grubu bunu gordum sadece bnm konumda degıl gele sıteyı gezdıgımde zaten bu apacık ortada sız buyuk bı ıs basarmıssınız cıdden bunu kımse yapamaz. herkes sıcak kanlı ınsallah hep bole devam eder aranıza hıc bır fesatlık gırmez bende sımdı bu grupta olacagım ıcın gurur ve mutlulk duyuyorum mektup yazdım bea :D

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tgyzgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin bu kadar ilgi göstermesi çok güzel bi duygu bırde su var farklı bı motor tarzıyla katıldıgım halde bu ılgı gossterılıyor sanırım turkıyede ılk ve tek aıle yapısında tek grup raptor riders grubu bunu gordum sadece bnm konumda degıl gele sıteyı gezdıgımde zaten bu apacık ortada sız buyuk bı ıs basarmıssınız cıdden bunu kımse yapamaz. herkes sıcak kanlı ınsallah hep bole devam eder aranıza hıc bır fesatlık gırmez bende sımdı bu grupta olacagım ıcın gurur ve mutlulk duyuyorum mektup yazdım bea :D
    sen git çiğköfte ye bizi çağırma :D (neyse bunu özel sorucam sana )

kanka sana dedik o kadar sürünme sağda solda dostluk tadı vermeyen yerlerde gir dostluk arkadaşlık gör dedimm ahanda dediğime geldin , şimdiden mektup yazmaya basladın , yakında roman falan yazarsın :D
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)