Merhabalar arkadaşlar. İsmim Alper 21 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Bu yaza doğru bi Regal Raptor DD250-E10 alacağım kendime, dolayısı ile araştırırkende bu siteye denk geldim ve kayıt olayım dedim.Daha önce hiç motor kullanmadım (sadece bisiklet) ancak çok fena şekilde chopper ile başlamak istiyorum. Zaten aralık ayından beri bir araştırma içindeyim. Bu ay A2 ehliyete de başvurdum haziran olmadan ehliyetimi almış olurum. DD250-E10 serisi de bana en fazla uyan motor şu anda. Ancak kafama takılan tek şey bazı DD250-E10 motorlarında alev deseni var bazılarında yok, bu düz siyah olanlar mı spyder oluyor? Düz siyah olanlar daha hoş duruyor. O yüzden 5000tl civarında bir motor bulursam muhtemelen haziran ayında alırım. Birde tavsiye olarak 2011 ve 2012 modelleri arasında bir fark varmıdır?
Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

yok
İstanbul
A Rh (+)
Daha önce hiç motor kullanmadım (sadece bisiklet) ancak çok fena şekilde chopper ile başlamak istiyorum. Zaten aralık ayından beri bir araştırma içindeyim. Bu ay A2 ehliyete de başvurdum haziran olmadan ehliyetimi almış olurum. DD250-E10 serisi de bana en fazla uyan motor şu anda. Ancak kafama takılan tek şey bazı DD250-E10 motorlarında alev deseni var bazılarında yok, bu düz siyah olanlar mı spyder oluyor? Düz siyah olanlar daha hoş duruyor. O yüzden 5000tl civarında bir motor bulursam muhtemelen haziran ayında alırım. Birde tavsiye olarak 2011 ve 2012 modelleri arasında bir fark varmıdır?