Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Enes yakış hasabı en iyi full depo yap 100 km git tekrar benzini doldur tam hesap çıkar yedek depoya düşünce yapılan hesaplar net olmaz ama her durumda senin makina çok yakıyor arkadaşlarında dediği gibi karbiratör ve sibob ayarları ,buji , ve hava filitresinin kontrol edilmesi lazım bunlar yakış ve çekişe direk etki yapar kolay gelsin

Ultragore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar 5 dakika önce tamirciye bıraktım .Marşa bastı motorun oldukça bozuk bi ayarda çalışıor dedi aynen bu şekilde :D bujiler ,hava filtresi muhtemelen değişecek ,karbüratör çıkarılıp temizlenecek senkron ayarı yapılacak yarın gel al dedi .Motorum sol taraftan çok hafif yağ kaçırıodu onada bak dedim bari yapılmışken gerek yok motoru ayarladıkmı muhtemelen oda düzelecek falan dedi .Alışkın olmadığım bir tamirci modeli çıktı bu sefer ..yukarıda yazdığım şeyler için 100 tl dedi pazarlıkta etmedi sağolsun :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 5 dakika önce tamirciye bıraktım .Marşa bastı motorun oldukça bozuk bi ayarda çalışıor dedi aynen bu şekilde :D bujiler ,hava filtresi muhtemelen değişecek ,karbüratör çıkarılıp temizlenecek senkron ayarı yapılacak yarın gel al dedi .Motorum sol taraftan çok hafif yağ kaçırıodu onada bak dedim bari yapılmışken gerek yok motoru ayarladıkmı muhtemelen oda düzelecek falan dedi .Alışkın olmadığım bir tamirci modeli çıktı bu sefer ..yukarıda yazdığım şeyler için 100 tl dedi pazarlıkta etmedi sağolsun :D
    makinaya genel bakım oluyor zaten her sezona girişte bu bakımların yapılması lazım sen önceden makinayı hazırlamış oluyorsun fiyat olarak genel bakım o rakamlarda ama bence araya sibop ayarınıda sok eksik kalmasın :D

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Enes umarim sorun en kisa zamada cozulur ama 100 lira konusunda emin ol 1 -1 bck aya cikarir malesef motor yari yariya fazla yakiyordu:lol:

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun hakikaten iyi yakıyomuş. inş sorunun çözülür. hangi ustaya bıraktın motoru ?

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gökdere durağından aşağı inince solda ekrem usta war genelde japonlara falan bakıor donanımlı bir servis inşallah iyi olur bakalım

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar motoru az önce aldım depoyu fulledim km yi 0 ladım bakalım yakıt ne ölçüde değişecek .Yalnız bişey dikkatimi çekti önceki motorum olan RR 250 e ile 110 km sürate çok rahat çıkıyordum .Mct yi servisten alınca 20 km gibi bir tur yapmak istedim şehir içinde herşey normaldi ancak anayola çıktığımda 1-2-3-4 herşey normal biraz kapatayım dedim 5 e attığımda motor 90 km falan gördü bi ara 95 falan hadi 100 eh işte :D motor gerçekten ölümüne bağırıor mct kullanan arkadaşlar varsa yardım etsin yani uzun yolda bu motor eğer böyleyse 100 km ortalama hızla gitsen bursadan yalovaya sağır olursun :D 4 üncü viteste 75 falan ortalama 5 e çektiğimde 85 anca bu nedir anlamadım :S

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Rolanti ayarıyla oynamıştır. Karbüratörün orada bi vida var onu motor çalışırken çevir motorun sesi değişecek hızlanıp yavaşlayacak. Oradan kendine göre ayarla. Çok açarsan motor gider ama çok yakar. Büyük ihtimalle usta diğer işlerin yanında bunu da kısmıştır.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    özgür sanmıorm dostum motor 1,2,3 normal gidior 4 üncü vites bağırıor 70 km 5 invi vites aynı en fazla 80 ama motor bağırıor baskı balata olabilirmi ama kalkışlarda denedim sıkıntı yok fırlıyor

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür sanmıorm dostum motor 1,2,3 normal gidior 4 üncü vites bağırıor 70 km 5 invi vites aynı en fazla 80 ama motor bağırıor baskı balata olabilirmi ama kalkışlarda denedim sıkıntı yok fırlıyor
    Benimde aklıma balata geldi ama sağlamsa sibop ayarını kisteye ekledinmi yapıldımı oda olabilir veya karbiratör hava ayarı düzgün olmayabilir

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)