Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ultragore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi vallahi artık tamirci adını duyunca midem bulanıyor .Adama wermeden dedim yakıt olayına bak işte karbüratör temizliği hava ayarı vs ve genel bi bak sezonda binilcek şekilde diye 10 dk motoru dinledim dedi telde karbüratör temizlencek halletcem dedi sübap ayarı kaçtıysa duymadımı motorun subap wurduğunu anlamıorrm ben bu adamlarım zihniyetini 100 lira para aldı ya yani amaçları şumu acaba işte yakıtı çözelim bir hafta sonra gelsin 50 de ona wersin ya adama genel bak diorm 150 dese onuda wericem ..Alıorm motoru daha ilk turda yanımdan 100 lük scooterlar falan geçior :D motor maksimum 95 falan gidiyor çok bağırarak normal mi yani bu ? devriyajın bitip bitmediğini nasıl deneyebilirim ben sadece sağır değil gayet seri kalkabiliorm zaten sıkıntı 4 ve 5 inci viteslerde gaz yememe değil olay bağırıp maksimum 90 km ile gidior sorun bu arkadaşlar ...

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Enes Bursa'daki arkadaşların tanıdıkları, bildikleri ve güvendikleri bir usta mutlaka vardır. Onlara bir danışıp da önerecekleri ustaya mı götürsen acaba motoru?

Usta bulma işi hakikaten çok sıkıntılı. Tanıdık falan olmadıktan sonra, veya birilerinin selamıyla gitmedikten sonra iş yaptırmak çok zor abilere maalesef. :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi vallahi artık tamirci adını duyunca midem bulanıyor .Adama wermeden dedim yakıt olayına bak işte karbüratör temizliği hava ayarı vs ve genel bi bak sezonda binilcek şekilde diye 10 dk motoru dinledim dedi telde karbüratör temizlencek halletcem dedi sübap ayarı kaçtıysa duymadımı motorun subap wurduğunu anlamıorrm ben bu adamlarım zihniyetini 100 lira para aldı ya yani amaçları şumu acaba işte yakıtı çözelim bir hafta sonra gelsin 50 de ona wersin ya adama genel bak diorm 150 dese onuda wericem ..Alıorm motoru daha ilk turda yanımdan 100 lük scooterlar falan geçior :D motor maksimum 95 falan gidiyor çok bağırarak normal mi yani bu ? devriyajın bitip bitmediğini nasıl deneyebilirim ben sadece sağır değil gayet seri kalkabiliorm zaten sıkıntı 4 ve 5 inci viteslerde gaz yememe değil olay bağırıp maksimum 90 km ile gidior sorun bu arkadaşlar ...
    debriyaj olma olasılığı var debriyaj kontrolonü durduğun yerde 1 e tak frenleri iyice sık yüksek gaz vererek kalkış yapmaya çalış motor stop ediyorsa debriyaj sağlam etiyorsa debriyaj kaçırıyor demektir
    birde dik yokuşta tırmanırken gaz yüklen makina hız alıyorsa sağlam almıyorsa kaçırıyor
    ustaya git durumu söyle makinayı kontrol etsin bazen ayarlar bir kerede oturmaz tekrar elden geçirmek gerekebilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)