Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi bıktım ya isyan etmemek elde değil adama sıkıntıları söylüyosun sadece işine geleni yapıor :S R R dan sırf bu heriflerden bıktım diye 1.5 lira falan zarar ettim sattım bunada haftada 50-100 50-100 gidiyor .Yani illa süper anlamakmı lazım bu alete binmek için paramla rezil oluorm anasını satayım .Adamlar neyin kafasını yaşıor bilmiorm :D bi iş yaptırıosn mesela bi gez bakalım bidaha yapcakmı yaparsa gelirsin bu ne ya :S kafasına kask takmış kriz gözüyle bakıolar yeni olanlara resmen .Adama diorm ki çok yakıor bunu bi çöz sonra genel bakım yap ..Sorunsuz werdiğim motoru alıorm motor gitmio anasını satayım sonra dior ki devriyaj kaçırıo olabilir sübap ayarı olabilir vs abi sen neye baktın hadi bakmadın neyin parasını aldın benden :S ALLAH AŞKINA bursada bu işi adam gibi yapan ALLAH tan korkan tamirci warsa tanıdığınız önerin bende kurtulayım artık
Enes motor böyle bişey..moralini bozma..devir artıyorsa yani motor bağırıyorsa fakat ivmelenme devir artışına göre az ise, kesinlikle baskı balatadır. devir artmasaydı ateşleme - yakıt sistemi olabilirdi. ama devir artıyor hızlanma yok. baskı balata motorun kuvvetini lastiklere ileten, debriyaja basınca ayrılıp, ayak çekilince birbirine kavuşan bir aksam. perçinleri aşındıkça iki taraf birbirini tutmuyor ve sıyırıyor. arkana bir artçı alıp denersen farkı daha iyi anlarsın.
baskı balata bitmeye yakın karşılıklı iki taraf birbiri üzerinde patinaj yapar, motorun gücü lastiğe aktarılmaz. hadi kolay gelsin