Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 aydır sizden uzak kaldım belki '' bu adam nerde '' diye soran olmuştur? yada ben öyle umuyorum
    eşim kars ta öğretmenlik yaparken arabı çarptı, onunla uğraşırken internete ve foruma girmek te kullandığım telefonum kırıldı, daha sonra da ufak bir iş kazası sonucu kaburgamı çatlattım.
    şimdi raporlu ve karstayım telefonum servisten gelecek, arabam tamirde... neyse sağlık olsun diyelim.
    derdimi arkadaşlarımla paylaşmak istedim... kafanızı ağrıttıysam özür dilerim
    şimdi gelelim soruya benzin deposunun alt kısmından (koltuğa yakın olan ucundan) ufak bir siyah serum gibi bi hortum sarkıyor ve bazen sanki benzine benziyen bir sıvı damlıyor gibi bu hortum ne işe yarıyor arkadaşlar???

NOT: aranızda olmak çok güzel
    Murat sana ve eşine çok geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin

o hortum motor üst bloğundan çıkan yağ tahliye hortumu veya benzin tahliye hortumu olabilir yağ tahliye hortumundan uzun sürüşlerden sonra bir iki damla yağ damlayabilir normaldır benzin tahliye hortumundan extra durumlar dışında normalde oradan gözle görülür akıntı olmaz oluyorsa bir servise uğrayıp göster
    Konu CELİL tarafından (20.February.2013 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)