Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
hey dostum yeni bir kullanıcısın galiba ben rr kullanıcısı değilim fakat o paraya o görünümde alacağın tek bir motor var oda rr eğer motor aldığında arıza yaparsa parçalarını kaliteli parçalarla değiştir o zaman taş gibi olur motorun unutma harley alsanda bu sorunları yaşayacaksın sen kullanma klavuzunu iyi oku ve aynen uygula 100 km hız diyosa 100 km hızla git sen yazılanlara uy zaten biz türkler zahmet edipte böyle şeyleri pek okumayız zaten bir şeyi kullanmamız gerektiği gibi kullanmayız. kuruiser motordan hız bekleriz 140=150 km yapsın isteriz olmaz. maksimum 100 km anladın canım benim
yok be hanojoe ben eşyalarıma gözü gibi bakanlardanım. hız amaçlı değil keyif amaçlı alanlardanım. zaten chopperın amacıda o değilmi? ben şu haftanın 3-4 günü motorunu yıkayan , acaba bir yerinde bişeyi varmıdır diye devamlı motorunu ve diğer parçalarını kontrol eden görgüsüzlerdenim. hani derler ya bi adamın oğlu olmuş tutmuş ...... koparmış benimkide o hesap. ama diğer yandanda çin malı ürünlerede böyle ilgi gerekmiyor mu ? biraz çıt kırıldımlar anlaşılan. yeterki bu kadar bakıma karşılık versinaraç. mutlaka aramızda başka kullanıcılarda vardır bu şekilde. onlarında yinde sorun yaşadıklarına zannediyorum. araç bana ayda bir sevistekilere selam vermemi sağlamasın yeter. ha arada bir çaylarını içmeye gideyim yeter tabi sadece çay

Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar biraz geyik bir cevap yazdım ama ciddiye bağlamak istiyorum: Bütçeniz çok farklıysa bilemem! Ama bu bütçeye uyacak en sorunsuz makina bence kesinlikle Regal Raptor'dır! Unutmayın! "İyi motor-kötü motor yoktur..Pahalı motor-ucuz motor vardır!!"
Bir başka forumda aynı sizler gibi hangi motoru alsam diye dolanırken okuduğum bir cümle motosiklet sahibi olmanın getirdiği sorumluluğu ve motosikletin ne olduğunu çok basit bir şekilde anlatıyordu.. Cümle hemen hemen şöyleydi: Motosiklet asla bir araba gibi değildir. Koydum benzini, bastım marşa anahtar vurmadan 50bin kilometre yaptım diyebileceğiniz bir cihaz kesinlikle değildir. Dolayısıyla motosiklet sahibi arızaya, arıza yoksa bakıma yatkın adam olacak; eli az biraz anahtar tutacak!!!
ayıp ettin moonchild anahtar tutmak bizim için bir zevktir. yeterki bizi uzun yolda iken yarıda yolda bırakmasın. malum her arıza bizim kendi anahtarımızla yapılacak bir ağrıza olmuyor. hele hele arkanda kız arkadaşın varken şehir içindede olsa ağrıza yaptımı allaaaa karizma sıfırın altında bile olursa sevin