| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)abi aslında az önce yazacaktım çekindim sana bir başlık açalım ailemizin doktoru ol sana danışalım derdimizi ?
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
Yamaha Fazer
İzmir
A Rh (+)KASKı takamıyorum dişim çok fena ağrıyor ya..
BALLI 61
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... Evet babam yaklaşık 50 yıldır sigara içen biriydi... Şimdi günde 3 tane falan içiyor maalesef... Ekimde bypass oldu 1,5 ay önce beyne giden damarlar tıkalı olduğu için boynunu sol tarafından ameliyat oldu, damarı açıldı... tabi ben çalışıyorum, bakan yok, kendi kendine idare ediyor sayılır, üstüne birde kızımla da ilgileniyor... okuldan gelince karşılıyor, yemeğini veriyor derslerini yaptırıyor falan... haliyle yoruluyor sıkılıyor... yaşı 76, hiç kolay değil açıkçası ancak insan yaşlılığını düşünmeli, kendi hayatında yapmış olduğu hatalar dolayısıyla beni ve torununu da etkiledi ve sanırım şimdi bunun sorunlarını yaşamak durumunda kaldı...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)iyi bir balgam söktürücüdür..hala balgam var ise 2.dr.kontrolü şart..gerekirse 2.film..öksürürken ağrı boğazda ise sorun değil ancak akciğer bölgesinde hissediyorsan zatürre şüphesi doğar.
ilaçtan çözüm bulun veya bulmayın mutlak ilaç bitiminde doktorunuza kontrole gidin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)