izmir raptora teşekkürler
1..çocuklarıma gösterdikleri ilgi için
2..samimiyetleri için
![]()
![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)izmir raptora teşekkürler
1..çocuklarıma gösterdikleri ilgi için
2..samimiyetleri için
![]()
![]()
![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)güzel fotoğraflar Engin de..bunlar araya sıkışanlar..250 km yol gel fotoğrafı önce sen koy..genç olcek bide bunlar:lol:
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Alp seni ayrıca tebrik ediyorum bodrum dan izmir e çıkıp geldin ilk toplantıyı kaçırmadın maşallah
bu arada resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler![]()
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Arkadaşlar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, gerçekten bu yaz güzel gezilere imzamızı atacağımıza inanıyorum...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Motor zaten bence toplu surulurse beraber olunursa güzel
Eminim çok güzel vakit gecirmissinizdir umarım bidahakine beraber oluruz ne yazıkki tüm günüm yollarda geçti henüz denizliye gelebildim yoksa katılmak isterdim
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Aaa kuzen :mrgreen:
Doktorum (Padişahım) sen çok yaşaEngini beklersek 9 aylık olacaktık.. İnsan ilk iş, fotoları paylaşır di mi ama.. (Kızdırayım biraz
)
mavi ablayı da görmüş olduk :mrgreen: var mı fotolardaki geri kalan arkadaşları tanıtacak bir babayiğit :|
"CaRPe DieM"
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Maalesef buluşmaya geç katıldık ve erken ayrılmak durumunda kaldık, arkadaşlar eminim ki keyifli bir sürüş yapmışlardır,telefondan yazdığım için resimlere şuan bakamıyorum, Engin tarif edilen yere gittiniz değil mi?
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
regal raptor
izmir
AB Rh (+)bugun ıcın herkese tesekkur ederım cok keyıflı guzel bırgundu sagolun varolun..ıyıkı gelmısım ..
Yamaha Fazer
İzmir
A Rh (+)bugünkü sınavdan ötürü katılamadım..umarım bundan sonraki etkinlikte kaynaşırız..fotolar güzel..görüşmek üzere esenlikler diliyorum..
BALLI 61
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)