Merhaba Regal ailesi, ben uzun zamandır bir arkadaşımla motor almak istiyorum. Adım Ali, İstanbul'danım. Boyum 1.75 kilom 75. Arkadaşım da o civarda, arada birlikte bineriz diyoruz. Bu foruma yazmadan sağda solda araştırma yaparak başladık da keşke buradan başlasaymışız. Kadıköy'de stada yakın bir Regal satıcısı bana siz daha pek bilmiyorsunuz ikinci el alsanız ustaya bile gösterseniz yağı falan eksilse anlamazsınız zarar verirsiniz motora sürekli dedi. Biz bu motoru zaten 3 ay sonra satmayı düşünüyoruz maddi sebeplerden, belki daha sonra başka bir model alırız. Bu açıdan bakınca 3 ay temiz bir şeyle öğrenmek için adamın önerdiği sıfır 150lik çok mantıklı ama okuyunca hep "zorlanır, gerek yok 250likle başla, o su soğutmalı" gibi yorumlar gördüm. Bu beni caydırıyor. 250lik motor da zor olmaz mı tecrübesiz kullanıcılar için İstanbul trafiğinde? 150likten daha büyük, zor manevra yaparsınız falan dendi de. İlk 3 ay öğrenme faslı için yeterli olmaz mı 150? Ve de 3 ay için sıfır motor almak mantıksız mı olur çok mu zarar ederim? İkinci el bulamadım da. 4200e alacağım sıfır DD150CC E2 chopper'ı kaça satarım?

Baya soru sordum kusura bakmayın :D