Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ramzey sizi uzecek,ufak arizalarla olsa dahi hevesinizin kirilmasina yol acar,Bende tarafsiz olarak bakmaya calisarak diyorum ki,RR daha lehinize bir secim olur

tedirginsazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner kadir
    sigortacı
     az kaldı olucak :)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1 sene önce benzer bir araştırmayı belki de daha uzun süreyle yapmış ve Regal Raptor almış biri olarak gönül rahatlığıyla Regali tek geçmeni tavsiye edebilirim Caner Abi.
    Cansın kardeşim, eyvallah.

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam abicim bende motor alırken önümde bir kaç seçenek vardı regal. kanuni .jınlun vb bende dedim ki regalin tipi güzel duruyo onu alayım gitsin dedim (bütçemde o zaman 3 bin tl) gittim regal raptoru aldım inanmazsın ama şu an motoru sürerken içimden sürekli gülmek geliyor sevinçten ve iyiki bu motoru almışım diyorum iyiki regali seçmişim diyorum serviside yanıbaşımda ee daha ne diyim ki tabiiki REGAL RAPTOR
    eyvallah guzel acıklama olmuş

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ramzey sizi uzecek,ufak arizalarla olsa dahi hevesinizin kirilmasina yol acar,Bende tarafsiz olarak bakmaya calisarak diyorum ki,RR daha lehinize bir secim olur
    Daha sonrası da spyder olur sanırım

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caner her açıdan RR daha iyi su ve fan soğutması sıcak hava ve uzun yolda şişme yapmaz parça kalitesi ramzeyle yan yana bile gelmez çok daha iyidir parça sorunu yok ve ikinci eli tek satan çinli markadır
    ramzeyi alırsan elinde kalır tabi tercih senin kolay gelsin
    Hocam tavsiyelerinizle yarin kismetse RR li olurum.

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    RR Almak için iyi bir mücadeleyle dün Sakarya ya gittim. ( artık benimde RR li olma zamanım geldi diye düşündüm) Motordan anlamasamda bi cesaret belki ısınırız aramızda bir elektrik oluşur diye düşündüm. Tabi buna sebep olan satacak arkadaşın sunumu anlatımıydı. Ama maalesef o enerjiyi yakalayamadım Hepsini detayı ile sormuş olsam da aldığım cevap motor gayet temiz sadece nikelaj bağlantılarının vidaları nikelaj olmadığından paslanmaya başlamış başkada hiç bir sıkıntı yok dedi :( Arka lastik kabak, paslanmazlar artık kabarmaya başlamış, ön lastikteki paçalık yırtılmış, ön fren kolu kırılmış. En kötüsüde eski JAVA motorlar gibi inanılmaz kötü bir sesle karşılaştım :( Kısacası sanırım beklentim çoktu. Netice itibarı ile şimdilik RR li olamadık. Ama çok yakında olucak )

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı tedirginsazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RR Almak için iyi bir mücadeleyle dün Sakarya ya gittim. ( artık benimde RR li olma zamanım geldi diye düşündüm) Motordan anlamasamda bi cesaret belki ısınırız aramızda bir elektrik oluşur diye düşündüm. Tabi buna sebep olan satacak arkadaşın sunumu anlatımıydı. Ama maalesef o enerjiyi yakalayamadım Hepsini detayı ile sormuş olsam da aldığım cevap motor gayet temiz sadece nikelaj bağlantılarının vidaları nikelaj olmadığından paslanmaya başlamış başkada hiç bir sıkıntı yok dedi :( Arka lastik kabak, paslanmazlar artık kabarmaya başlamış, ön lastikteki paçalık yırtılmış, ön fren kolu kırılmış. En kötüsüde eski JAVA motorlar gibi inanılmaz kötü bir sesle karşılaştım :( Kısacası sanırım beklentim çoktu. Netice itibarı ile şimdilik RR li olamadık. Ama çok yakında olucak )
    Caner sağlık olsun herkese makinası çok iyi görünür kısmet değilmiş hayırlısı olsun işallah kısa zamanda kafana göre bir makina bulursun :(

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    kötü makina almaktansa biraz bekleyip iyi makina alman daha isabetli olur caner abi bu saatten sonra RR dan şaşmassın umarım ama piyasada galiba GV250 ler le kıyaslayabilirsin geri kalanı yalan olur bence

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hmm demekki motoru görmeyeli çocuk motorun canına okumuş.. sağlık olsun.. celil abinin dediği gibi, herkese motoru güzel gelir.. çocuk motorun durumunu anlatmayı bilememiş.. hayırlısı...
    "CaRPe DieM"

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kuzguna yavrusu Şahin görünür ;) o da mutlaka motorunu sevdiği için pek bir şey söyleyememiştir. Ama nihayetinde güzel bir gün geçirdim Sakarya yı gördüm Islama köfte yedim (güzeldi) Şehir merkezini gezdim. Planlamadığım güzel bir gün. O kardeşimizede bunun için teşekkür etmek gerekir. En iyi tarafından bakmak lazım ;)
    Cihan sana da teşekkürler... Bu arada memleketinin kıymetini bil oldukça güzel bir yer.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)