Ramzey sizi uzecek,ufak arizalarla olsa dahi hevesinizin kirilmasina yol acar,Bende tarafsiz olarak bakmaya calisarak diyorum ki,RR daha lehinize bir secim olur![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Ramzey sizi uzecek,ufak arizalarla olsa dahi hevesinizin kirilmasina yol acar,Bende tarafsiz olarak bakmaya calisarak diyorum ki,RR daha lehinize bir secim olur![]()
az kaldı olucak :)
istanbul
AB Rh (+)RR Almak için iyi bir mücadeleyle dün Sakarya ya gittim. ( artık benimde RR li olma zamanım geldi diye düşündüm) Motordan anlamasamda bi cesaret belki ısınırız aramızda bir elektrik oluşur diye düşündüm. Tabi buna sebep olan satacak arkadaşın sunumu anlatımıydı. Ama maalesef o enerjiyi yakalayamadım Hepsini detayı ile sormuş olsam da aldığım cevap motor gayet temiz sadece nikelaj bağlantılarının vidaları nikelaj olmadığından paslanmaya başlamış başkada hiç bir sıkıntı yok dedi :( Arka lastik kabak, paslanmazlar artık kabarmaya başlamış, ön lastikteki paçalık yırtılmış, ön fren kolu kırılmış. En kötüsüde eski JAVA motorlar gibi inanılmaz kötü bir sesle karşılaştım :( Kısacası sanırım beklentim çoktu. Netice itibarı ile şimdilik RR li olamadık. Ama çok yakında olucak)
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)kötü makina almaktansa biraz bekleyip iyi makina alman daha isabetli olur caner abi bu saatten sonra RR dan şaşmassın umarım ama piyasada galiba GV250 ler le kıyaslayabilirsin geri kalanı yalan olur bence
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hmm demekki motoru görmeyeli çocuk motorun canına okumuş.. sağlık olsun.. celil abinin dediği gibi, herkese motoru güzel gelir.. çocuk motorun durumunu anlatmayı bilememiş.. hayırlısı...
"CaRPe DieM"
az kaldı olucak :)
istanbul
AB Rh (+)Kuzguna yavrusu Şahin görünür ;) o da mutlaka motorunu sevdiği için pek bir şey söyleyememiştir. Ama nihayetinde güzel bir gün geçirdim Sakarya yı gördüm Islama köfte yedim (güzeldi) Şehir merkezini gezdim. Planlamadığım güzel bir gün. O kardeşimizede bunun için teşekkür etmek gerekir. En iyi tarafından bakmak lazım ;)
Cihan sana da teşekkürler... Bu arada memleketinin kıymetini bil oldukça güzel bir yer.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)