arkadaşlar spider 350 alcam ama tam olarak kullanamıyorum yok mu bana öğretecek bi babayiğit:D:D
avrupa yakasında oturyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
spdier 350
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar spider 350 alcam ama tam olarak kullanamıyorum yok mu bana öğretecek bi babayiğit:D:D
avrupa yakasında oturyorum

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Hosgeldın ararmıza. Ne zaman almayı dusunuyosun?![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)yok eralpcim..kayıt sayfasında meslek bölümünden okudum..ama detaylı tanımayı tüm forum ister sanırım:|
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)sana bu işi layıkı ile öğretecek istanbuldan birini tanıyorum aynı zamnada da bu sitede kendisi .... ama önce kendini bizlere tanıtırsan bizde biliriz kime yardım edeceğimizi.... şimdiden hoşgeldin...
AŞAĞIDAKİ LINKTEN KENDİNİ TANITABİLİRSİN
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Surmeyi ogretecek birini taniyorum. Haftasonu Istanbul park formula pistinin yaninda surus teknikleri egtimi veren Murat abi var . Egitimini hondadan almis ve sertifikali egitmen. Bildigim kadar ucretide fazla degil 50~100 arasi birsey galiba.Kendisi Kocaeliden.
Kendisi bircok motor kulubunun hocaliginida yapiyor biraz arastirirsan netten bulursun kendisini.
spdier 350
istanbul
0 Rh (+)ben fırat esenlerde oturyorum yarın fuara gidip motor bakacam uyarsa alacam olmadı kadıköyden alcam ama bugünlerde muhakkak bi spider alcam arkdaşlar ehliyette yakın zamanda geliyor ama önce iyice öğrenmem lazım ya öğretirsiniz ya da bütün forumu yakarım:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)