Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı b_a_h_a_d_i_r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lokma anahtarının bugün elime geçmesiyle bi iki saat önce bujileri söktüm.. uçları simsiyah olmuştu ve boğulmuştu.. önce güzelce çakmakla uçlarını yaktım ve ince bi şekilde zımparaladım.. taktığımda ikinci marşta çalıştı.. yardımın için çok sağol abi.. ama bugün birşey daha farkettim ayaklıktaki sensör sıkıntı yapıyor zaman zaman tam çalışmıyor veya yarım çalışıyor.. onun yenisini temin etme şansım var mıdır acaba??
    bahadır geçmiş olsun ayak senserü oksitlenmiş olabilir wd40 sık toparlar olmadı serviste yenisi vardır ayrıca ben dahil makinayı ilk aldığımız gün ayak senserünün fişini servise çıkartırıyoruz ısınırken üzerinde oturmak zorunda kalmıyoruz kolay gelsin

b_a_h_a_d_i_r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadır atak
    memur
     regal raptor dd 250e-9b
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahadır geçmiş olsun ayak senserü oksitlenmiş olabilir wd40 sık toparlar olmadı serviste yenisi vardır ayrıca ben dahil makinayı ilk aldığımız gün ayak senserünün fişini servise çıkartırıyoruz ısınırken üzerinde oturmak zorunda kalmıyoruz kolay gelsin
    benim de aklımdan bu geçiyordu zaten abi yarın bende sökeyim şu fişi ve kurtulayım bu sorundan..

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı SİYAH İNCİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar kardesim, aynı durum bnmde basıma gelio.Aküsünü yeni değiştirdigim halde motor 5 gün yatınca çalışmıyor.Jikle çekili ve kırmızı tusda basılı oldugu halde..Ben biyerden elektrik kacagından supheleniyorum.Cunku takviye yapıp motoru calıstırdıktan sonra motorun sarj etmesnde bi sıkıntı yok.Ayrıca akü bu seklde bosalıp, motoru calıstıramadıgımda farlar'da yanmaya devam ediyor oda ayrı bi konu.Sordugum da akü bosalsada farlar yanabilir fln dediler.Bnde bi elektrkciye göstermeyi düşünüyorum.Yine bildiginiz biseyse yardımcı olursanz sevinirim banada..
    Aku bosken farlar yanmaz. Problem akude degil demek ki ya da aku bos degil diyelim. Usta sorunu cozecektir. Kolay gelsin

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı b_a_h_a_d_i_r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de aklımdan bu geçiyordu zaten abi yarın bende sökeyim şu fişi ve kurtulayım bu sorundan..
    arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama ben koltuğun altında iki kablo geliyo onun birini söktüm ayaklık iptal oldu bide ayaklığı iptal ederken ayaklığın kapalı olduğuna dikkat etmek lazım yada bana mı öyle geldi ayak hangi durumda iptal ettiysem hep öyle kaldı ben denerken. önce ayaklığı kapattım sonra emin olmak için motoru çalıştırdım ve ayaklığı iptal ettim.(motor bacaklarımın arasındayken)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama ben koltuğun altında iki kablo geliyo onun birini söktüm ayaklık iptal oldu bide ayaklığı iptal ederken ayaklığın kapalı olduğuna dikkat etmek lazım yada bana mı öyle geldi ayak hangi durumda iptal ettiysem hep öyle kaldı ben denerken. önce ayaklığı kapattım sonra emin olmak için motoru çalıştırdım ve ayaklığı iptal ettim.(motor bacaklarımın arasındayken)
    kablo dediğin yerde ucu beyaz plastik fiş iki kalosu var fişi çektinmi ayak devre dışı kalır hangi pozizyonda fişi çektiğin fark etmez

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)