arkadaşlar yeni patch ve model çalışmaları hazırladım...
Arasından seçeceğimiz model patchleri firma ile görüşüp fiyatlandırcaz...
Bu konuda ihtiyacımız olan ürünü seçebiliriz...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Motorcycle Club patch i
boyutlar 10x12 cm
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ön patch türk bayraklı isim şehir kan grubu
boyutlar = 10x5 cm
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yelek sırt şehir patch i
boyutlar 30x5
regal raptor riders tr t-shirt tasarımı
daha önceden yapılmış bir tshirte sadece atatürklü bayraklı kartal desenini ekledim
![]()
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)t shirt şart abi
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Engin acaba bayrak yapabilir miyiz hayalimde hep iki bayrak direği var birinde şanlı şerefli TüRK bayrağı kıpkırmızı diğerinde de siyahlar içinde klüp flaması ne dersin ? Flama bastırmak?
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)gerçekten harika eline emeğine sağlık şehir kan grubu mc pachleri yeni tişört tasarımları, Atatürkün resminin olduğu amblem çok iyi olurdu :D
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bayrak flaması güzel fikir... sizden gelen tasarımlarıda değerlendirmek isteriz arkadaşlar sizde birşeyler yapıp paylaşın el elden üstündür :D ben bunları yapmak için bi tane resim programını öğrendim resmen :D:D:D:D aranızda grafik işi ile uğraşanlar yada ilgilenenler var ise bana yardım etse süper olur valla.. :D
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)şöyle de yapabiliriz arkadaşlar aklıma bu sabah geldi
bayrak flaması ve t-shirt baskı olacağı için aynı anda yaptırırız
bu baskı işinde para eden baskı kalıbı oluyor gerisi sadece ütü kısmı...
bir kereye mahsus baskı kalıbımız olduğunda gerisi çok basit...
sitede daha önce baskı yapılması için kalıp oluşturulmuştur bana o kalıbı ulaştırabilirseniz maliyet çok daha fena düşecek...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)