Celil abı kalıtesı nasıl? Hudsona gore? Acaba 40tl daha verıp hudson almamaya deger mı? :|
Abı bır de yandakı ıpler sadece sus mu gevsetılıp sıkılabılıyor mu?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Celil abı kalıtesı nasıl? Hudsona gore? Acaba 40tl daha verıp hudson almamaya deger mı? :|
Abı bır de yandakı ıpler sadece sus mu gevsetılıp sıkılabılıyor mu?
Konu eralp_goksu tarafından (04.March.2013 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Pstch deri monta da reflektor yelegede cok iyi gidiyor:lol:
sattım
istanbul
A Rh (-)Arkadaşlar az önce orjinal sitesinden baktık güzel bir ürüne benziyor. hatta benzemeklede kalmıyor ta kendisi gibi :mrgreen::mrgreen:
https://www.missinglnk.com/product/m...ty-vest-green/

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Vinleks tek taraflı ve refletör yok çok kaliteli birşey beklemeyin
kalitesi güzel hudson a fark vermeye değmez ve + olarak çift taraflı giyilebiliyor içini çevirip giyince reflektörlü yelek oluyor bolda cebi var
iplerden ayar yapılıyor 2 beden büyüyüp küçülebliyor montun üstünede tişort un üstünede giyilebiliyor![]()
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Abi acaba vinleks kullanışlı olur mu terletme yapar mı ki ben reflektorlu istemiyorum model olarak da ilk gösterdiğin vinleks yelek hoşuma gitti acaba ne dersin
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)valla nacizane fikrimi soracak olursanız uzun vadeli düşünün derim. Deri herzaman iyidir. Kim söylemiş bilmem ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim . Tabi herkesin bütçesi aynı olmuyor ama 50 lira kar edelim derken bir sene kullanıp yeleği çöpe atıp yenisini alma peşine gitmeyin derim bir kere alın tam alın ömür boyu kullanın.
41 PD 989
0 (+)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)