Bırak yaa yaranamayız olm. Gribin ilaç içip aynı gün iyileşildiği nerde görülmüş![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bırak yaa yaranamayız olm. Gribin ilaç içip aynı gün iyileşildiği nerde görülmüş![]()
"CaRPe DieM"
GV 250
istanbul
A Rh (+)Bu olaya benim kadar kimse sevinemez. Şimdi ben şehir dışındayken motorumu kaçıran kardeşim ceza yiyecek ben yemeyeceğim :D (şimdiye kadar ceza yemedi ama yakalanmayacağı anlamına gelmez)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Siz aranızda anlaşmışınız bana teşekkür edecek kimse kalmadı.. Murat ben de sana teşekkür edeyim bari :?
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)ilaç içip içmemek senin tasarrufun.. 1,5 yıl diş ağrısını ilaçlarla rakılarla viskilerle dişinollerle idare etmiş paket paket antibiotik kullanmış hastalarımız var..kciğer helak düşmüş artık o halde yani..:(:?
anafikir:ilaç iyileştirmez sadece destek verir..vücud iyileştirme yapar..vücudun yapamayacağını doktor yapar..doktorun dişi-cerrahı-dahiliyecisi olmaz---hepsi doktordur..önemli olan ne kadar doktor olabildiğidir...
konuyu buraya yazmışsınız dolayısıyla cevabı buraya yazıp konuyu kapatıyorum:D
V strom
istanbul
0 Rh (+)kişinin ruhsatlı silahıyla bir başkası adam öldürünce daha ruhsat sahibi ceza almazken böylesi bir ceza türünün kaldırılması yerinde olmuş
hukuğun evrensel ilkesi olan cezaların şahsiliği şu ana kadar nasıl olduda dank edemedi.
hayret AM aradada olsa işini yapıyor acaba performans kriterlerine göre maaş uygulamasımı başladı:?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)