Sevgili yol arkadaşlarım,
biliyorum sizlerle henüz çook çok uzun yollar yapmadım; ama yine de şu ana kadar buraya yazan herkesle de az çok bir yol yapmışım. Dışardan nasıl göründüğümü bilmeyi çok isterim. hadi iki kelam da benim için yapında sürüşümüzde düzeltmemiz gerekenler varsa gözden geçirelim.
Bu arada ben kendi sürüşümden de bahsedeyim: Gruplarda en arkadan gelmeyi genellikle tercih ederim. 2 sebepten; 1.si motorumun hızı ve akselerasyonu 2.si ise grubun tamamını görüp olası bir müdahale durumuna hazır olmak. bu birazda dalış camiasının içinden gelen bir alışkanlık. Orada da (su altında) ya grubun en önünden ya da en arkasından giderek grubu toparlardım.
hazır konu açılmışken küçük bir ricam olacak; Raptor Rider grup sürüşlerinde maalesef gözlemlediğim bir düzensiz gitme hali var (fermuar düzeninde uzun süre gidemiyoruz) onun dışında çok çok acayip sürüşler yapan arkadaşlara rastlamadım. Şu düzeni de oturtsak fena olmayacak gibi...

Honda XL650 Transalp
İstanbul
AB Rh (+)
) onun dışında çok çok acayip sürüşler yapan arkadaşlara rastlamadım. Şu düzeni de oturtsak fena olmayacak gibi...