Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Motordayken tek kalmayı hiç istemiyorum. yalnızlık veya canım sıkıldığından değil.. İpin ucunu kaçırabiliyorum. Dengesizleşiyorum. Dikkatsiz ve aşırı davranabiliyorum. Grup sürüşünü seviyorum. Çünkü Kendimi dizginlemiş oluyorum. Fazer'la, 8-9 beygirlik bi scooter'ın arkasında iki motor, grup sürüşü yapmışlığım bile vardır. Hiç dokunmaz, aksine çok keyif alırım. Kendimi rahat ve güvende hissederim.

Sinir olduğum bir durumsa, grup sürüşünde fermuar düzenindeyken yanımda birinin gittiğini gördüğümde ifrit oluyorum. Üzerine süresim geliyor. O derece e be adam, ne bozarsın düzeni. Herkes uslu mutlu mesut sürerken, senin zıpçıktılığın neden.. Neden ikimizi de tehlikeye atarsın. Ya kör noktama denk gelsen, seni farketmesem de yoldaki bi çukurdan üzerine doğru kaçsam? :?

Son olarak. Motorum soğukken, yeni çalıştırmasında veya kişinin kendi çalıştırdığı gibi yok yere gaz vermesi gaza yüklenmesi motoru bağırtması falan... Allahım o ne büyük bir sabır örneğidir bendeki.. İçimden çok güzel şeyler geçiyor da hadi diyorum kol çıkartırsa, o kolu alıp..... :?
kardeşim senle fazla yol almasamda beraber sürdüğümüz zamanlara dair bir kaç tespitim var
ilk sizin festival zamnı buluştuğumuzda spyderin varken önü çekerken poyrazlara doğru yer yer 110 120 kmlere çıkmıştık o zaman dedkimki
aha bitane daha gazcı
bu konuda halen öyle düşünüyorum formda fazerle ilgli bir yazınnda 180 kmler farkına varmadan çıktığını yazmıştın bu da bir tespit
fakat benim sürüşümü tehlikeye düşürdünmü
Hayır. o yüzden grubun diğer sürücülerini düşündüğünden yarı temkinli sürücüsün
o zaman içindeki hız tutkusu seni hep korusun diyorum:mrgreen:
ayrıca
birde göt atma olayın vardı ama
onda senin bir günahın yoktu sanırım
tamamiyle yolun ve motorunun yola uygunluğu ile alakalıydı sanırım.