Merhaba arkadaşlar bugün regal raptor 250 baktım bayiisinden ama vites kolu yüksek geldi indirilmesi mümkünmü ? Satıcı arkadaş bilmiyordu teknik servise sormak lazım dedi peki eskişehirde teknik servis varmı dedim biziz dedide :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E9B
Eskişehir
0 Rh (+)Merhaba arkadaşlar bugün regal raptor 250 baktım bayiisinden ama vites kolu yüksek geldi indirilmesi mümkünmü ? Satıcı arkadaş bilmiyordu teknik servise sormak lazım dedi peki eskişehirde teknik servis varmı dedim biziz dedide :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Vites kolu dediğin hareketli attırıcı ise ayarlanabiliyor sıkıntı olmaz..
"CaRPe DieM"
regal raptor
izmir
AB Rh (+)slm evet vıtes kolu ayarı degıstırılebılır

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba yiğit vites ayağı yukarı aşagı yükseklik ayarı yapılabilir ayağın altından motor bloğuna giden nikalaj kaplı bir mil var onun iki başında somunlar var o somunları gevşetip mili sağa sola çevirerek ayar yapılıyor
motoru alınca kendine birde işi bilen servis bul bence :mrgreen:![]()
Regal Raptor DD250E9B
Eskişehir
0 Rh (+)Sağolunbende 4150 tl e 2007 alıcam bayide motoru görmek bahaneydi :D
Regal Raptor DD250E9B
Eskişehir
0 Rh (+)http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07027436/detay motor bu satıcı arkadaş 400tl yi kabul etmedi 100tl ddüşüyor 4150 e alıcam . sizce alayımmı ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)makina fena değil olabilir tek eksiği yan akü kapagı daha öncede söylemiştim yan kapak takımı 150 tl satan arkadaş bu rakamı düşmesi lazım veya kapağı takıp vermesi lazım![]()
Regal Raptor DD250E9B
Eskişehir
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)