Cevdet harika resimler emeğine sağlık
ufak bir dokunuşla daha güzel oldu :mrgreen:
Cihan sen makinaya full bakım yaptır ertesi gün tut arazide enduro muamelesi yap yazık yazık hüngür hüngür ağlamıştır o makina![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Cevdet harika resimler emeğine sağlık
ufak bir dokunuşla daha güzel oldu :mrgreen:
Cihan sen makinaya full bakım yaptır ertesi gün tut arazide enduro muamelesi yap yazık yazık hüngür hüngür ağlamıştır o makina![]()
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Muhteşem kareler, çok güzel gözüküyor![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Oğlum da ben de çok ağladık. Çok şükür yatırmadım sağ salim getirdim eve..
Ama sen nie o dokunuşu yaptınki şimdi ohooO![]()
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)beyler herkese teşekürler geldiği için neşe bir gün oldu benim açımdan
şimdi herkes istirahat etsin, malum pazartesi...
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)beyler resimleriniz güzel çıkmış..Erkanın da emeğine sağlık..Cihan özel yağ özel su özel bakım;ne işin var çamurda yahu:?..
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)bugün gelen katılan herkesin eline ayağına , sohbetine samimiliğine sağlık ,çok güzel bir gündü , herkese cok cok cok teşekkür iletiyorumşans da yaver gitti hava da cok güzeldi , en yakın zamanda tekrar görüşürüz insallah
![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Regal Raptor 250
bursa
B Rh (+)süper gezi olmuş elinize sağlık.. her ne kadar orada olamasamda ruhum sizlerleydi![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Di mi ama, ben de öyle dedim ne işim var çamurda dedim.. :( Sürü psikolojisi işte. Diğer motorlar enduro motor olunca kaçınılmaz son, bu oluyor. 2 Km boyunca lastikler çamurdan kitlenircesine balçıkta gittim. o motoru nasıl yatırmadım hala şaşıyorum. gerçi motoru ve kendimi kasmaktan şu an omuzlarımda yüklü miktarda ağrı var.. Çok yoruldum valla.. Yav konuşturmayın beni, fotolarım geldiğinde bunun rapor konusunu açıcam [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)cevdet vallahi resimler bir hayli harika ötesi çıkmışsen fotoğrafçıların dibisin dibiiiiiiiiellerin dert görmesin ayakkabılarında asfat... emeyine sağlık bayıldım valla zor ayıldım
![]()
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)