Merhaba arkadaşlar, İsmim Anıl 35 yaşında İstanbul Taksim de Diksiyon-fonetik eğitmeni olarak çalışıyorum. Aynı zamanda evim Taksim de. Malum işe yürüyerek gidip gelme lüksüne sahip olduğum için ve araba sürmekten nefret ettiğim için, sadece keyifli bir sürüş için ben de aranıza katılmaya karar verdim. Bu kararı alırken günlerce bu formu taradım, sonra gözümü karartıp Spayder 350 ye karar kılarak Mart ın ilk haftası motorumu aldım. 20 yıllık araba sürüş tecrübeme rağmen bisiklet dışında 2 teker hiç kullanmadım. Herkes daha küçük bir motorla başlamamı tavsiye ederken, bu formdaki yazılar cesaretimi artırdı ve 350 lik Spayderımı aldım. İlk sürüşümü 2 gün önce denedim, Motor evin önünde biraz da yokuştaydı, beceremedim. Ertesi gün, (dün) sahibinden.com dan Muhammet diye bir motor hocasıyla Kadıköy de onun motoruyla, 2 saatlik bir eğitim yaptıktan sonra, dün gece 3 e kadar, Taksim-Elmadağ-Harbiye nin ara sokaklarında fink attım. Az önce de akşam trafiğinde, Mecidiyeköy e, gidip geldim. Usta şoförler gibi arabaların arasından geçemesem de ve 3. vitesin üzerine çıkamasam da müthiş bir keyifti.
Sizlere sürüş ve arıza konusunda çok yardımcı olamasam da, "0"km bir motor alırken, vergi, ruhsat, plaka hatta sürücü kursu konularında detaylı bilgiler verebilirim. Keza 1 hafta sürer denilen işlemleri 1 günde muameleciye gitmeden hallettim. Hepinize sevgi ve saygılar.

Regal Raptor Spyder dd-e6 350
İstanbul
AB Rh (+)