Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

sirinbaba can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Ayaz
    Satış Uzmannı
     Hyosung GV 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende ilk başta RR istiyordum ve halende beğeniyorum ancak seçimimi Gv 250 den yana yaptım şu ana kadar 520 km yi devirdim.Şehir içi kullanımla 50 TL X 2 Defa benzin aldım.İvmelenmesi çok iyi tok bir duruşa sahip daha dün akşam Beylikdüzünde bir Yamaha Dragstar'ın yanına park ettim neredeyse fark yok hatta benim makinem daha iri duruyor ancak ses mevzusunda Tabiki Dragstar ,biraz iddalı olabilir ama gv 250,Dragstar'ı ivmelenmede çok rahat bir şekilde fark atacak bir motor. Daha önceki bir forumda mı gördüm hatırlamıyorum ancak Gv 250'ye Sport Cruiserde diyebiliriz.Tabi ki her tüketici gibi şu an motoru yine kendime satıyorum ancak Celil abinin dediği gibi motorun üstüne geçip oturun bakın hangisi uyarsa onu alın.

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Nedense ben gv250 nin tipine ısınamadım.bana jinlunları hatırlatıyor.gv250 motorunu daytonaya koysalar peynir ekmek gibi satar diye düşünüyorum.

fantastikcocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakan çamur
    teknisyen
     kanuni cross 250(daytona 350 almak istiyor)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    en kısa zamanda 2 modelide denemek istiyorum.bugün motosikletçim bayisiyle .telefonda görüştüm 1 tane 350 daytona kalmıs ellerinde 2012 olup olmadıgını sordugumda 2011 veya 2012 dir sıfır diye yanıt verdi.sanırım 2011 model var ellerinde sıfır olacaksa en azından 2012 model almak istiyorum.Asya ghost 350 silindir çapı 320cc 23 beygir olarak yazıyor.daytona 350 de 349 cc 26 bg gerçekten aralarında böyle bi fark ve aralarında kalite farkı var mı.beyaz model almayı düşünüyorum.350 cc bulamaz isem 250 cc de alabilirim.
    fikirleriniz yorumlar için tsk ederim.
    Konu fantastikcocuk tarafından (16.March.2013 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: güncelleme

SÜLEYMAN UZUN
    BİYOLOG
     DÜŞÜNÜYOR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı fantastikcocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.Tam olarak hangi hastane tabi bi ara görmek isterim.
    memorial hastanesindeyim 7694 dahili hattım süleymanla görüşcektim dediğinizde yardımcı olurlar gelince güvenlikten ara

Eray
    Öğrenci
     Yok
     Ora
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba,

bu konuda benim de soracağım bir şey olacak: bu iki modelin soğutma sistemi konusundaki farkları uzun yolda ne gibi bir farka tekabül ediyor? daha doğrusu; hyo'nun hava soğutmalı oluşu nedeniyle ne derece problem yaşanır? hem enjeksiyonlu oluşu, hem koreli oluşu hem de kanuni distribütörlüğünün yarattığı geniş sevis ağı nedeniyle aklım hep hyosung'da ama su soğutmalı olmayışı beni ciddi ciddi düşündürüyor. zira sadece şehir içi kullanmak niyetinde değilim. fırsat oldukça -ki, olacak- sık sık şehirler arası turlar yapmak niyetindeyim. motor dediğiniz de ağırlıklı olarak yazın sıcağında kullanılıyor. molaların periyotlarını ve sürelerini benim yerime belirleyen bir motor da istemiyorum açıkçası. 1-2 haftaya kadar karar verip motoru almış olacağım ve ben de daytona 350 ile gv 250 arasındayım. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

saygılar.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı evergrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba,

bu konuda benim de soracağım bir şey olacak: bu iki modelin soğutma sistemi konusundaki farkları uzun yolda ne gibi bir farka tekabül ediyor? daha doğrusu; hyo'nun hava soğutmalı oluşu nedeniyle ne derece problem yaşanır? hem enjeksiyonlu oluşu, hem koreli oluşu hem de kanuni distribütörlüğünün yarattığı geniş sevis ağı nedeniyle aklım hep hyosung'da ama su soğutmalı olmayışı beni ciddi ciddi düşündürüyor. zira sadece şehir içi kullanmak niyetinde değilim. fırsat oldukça -ki, olacak- sık sık şehirler arası turlar yapmak niyetindeyim. motor dediğiniz de ağırlıklı olarak yazın sıcağında kullanılıyor. molaların periyotlarını ve sürelerini benim yerime belirleyen bir motor da istemiyorum açıkçası. 1-2 haftaya kadar karar verip motoru almış olacağım ve ben de daytona 350 ile gv 250 arasındayım. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

saygılar.
    Gv 250'nin yeni kasası sıvı soğutmalı , uzun yolda gayet rahat bir makine diye biliyorum , 250'likler arasında en seri ve en yüksek beygir gücüne sahip bir motora sahip . zaten üzerinde Racing motor kullanılmış . her iki motorda uzun yolda dayanıklıdır , hatta uzun yolda daha bi kaliteli gelir insana ve molaları sen belirlersin , motorlar yorulmaz sen yorulursun o yüzden mola verirsin .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    GV 250 Hava Soğutmalıdır...Su Soğutmalı Motorlar Daha Çok Tercih Edilebilir Belki Ama Avantajı Sadece Şehir İçi Kullanımdadır...Yoğun Trafikte Su Soğutmalının Artısı Vardır...Yalnız Uzun Yola Çıktığında Devamlı Rüzgar Aldığın İçin Herhangi Bir Sıkıntı Yaşamazsın...600 cc Hava Soğutmalı Cihazlar Da Var Ona Bakarsan...Bakımlarını İyi Yaptığın Sürece Her Motorla Uzun Yola Çıkabilirsin...Ben Doğru Düzgün Elimi Gazdan Çekmeden Ağustos Sıcağında Hiç Mola Vermeden (Mola Veremeyecek Kadar Aciliyetim Vardı) Keeway Superlight 150 İle Kırklareline Gittim...Ve Aynı Gün Ama Bu Kez Bir Kez Dinlenerek (O Da Motor İçin Değil Benim İçin) İstanbul' a Döndüm...Şu An GV250 Kullanıyorum Ve Çok Memnunum...Bu Bağlamda Seni İlgilendiren Motorun Beygir Gücü, Yakıt Performansı Ve Uzun Yol Rahatlığı Olmalı...Herkese Söylediğim Sözü Tekrarlıyorum...Motorlara Binin, Kalbiniz Hangisinden Yana İse Onu Seçin...Ama İçine De Azıcık Mantık Ekleyin
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Eray
    Öğrenci
     Yok
     Ora
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sanırım ilanlara bakarken benim gözümden kaçmış olacak. gv 650 değil 250'den bahsettiğinizden eminsiniz değil mi? çünkü eğer öyleyse gv 250 mutlak şekilde ağır basacak.

peki, bir şey daha sorsam; daytona'nın gv 250'ye üstün gelen herhangi bir yönü var mı? görüntü dışında. o tamamen öznel çünkü.

Eray
    Öğrenci
     Yok
     Ora
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GV 250 Hava Soğutmalıdır...Su Soğutmalı Motorlar Daha Çok Tercih Edilebilir Belki Ama Avantajı Sadece Şehir İçi Kullanımdadır...Yoğun Trafikte Su Soğutmalının Artısı Vardır...Yalnız Uzun Yola Çıktığında Devamlı Rüzgar Aldığın İçin Herhangi Bir Sıkıntı Yaşamazsın...600 cc Hava Soğutmalı Cihazlar Da Var Ona Bakarsan...Bakımlarını İyi Yaptığın Sürece Her Motorla Uzun Yola Çıkabilirsin...Ben Doğru Düzgün Elimi Gazdan Çekmeden Ağustos Sıcağında Hiç Mola Vermeden (Mola Veremeyecek Kadar Aciliyetim Vardı) Keeway Superlight 150 İle Kırklareline Gittim...Ve Aynı Gün Ama Bu Kez Bir Kez Dinlenerek (O Da Motor İçin Değil Benim İçin) İstanbul' a Döndüm...Şu An GV250 Kullanıyorum Ve Çok Memnunum...Bu Bağlamda Seni İlgilendiren Motorun Beygir Gücü, Yakıt Performansı Ve Uzun Yol Rahatlığı Olmalı...Herkese Söylediğim Sözü Tekrarlıyorum...Motorlara Binin, Kalbiniz Hangisinden Yana İse Onu Seçin...Ama İçine De Azıcık Mantık Ekleyin
    anlaşılmıştır. daha önce uzun yol tecrübem olmadığı için bu detaydan haberdar değildim. çok teşekkür ederim aydınlattığınız için. bir de konuya vakıf birkaç arkadaşımla görüşeyim. iki haftaya kadar öyle ya da böyle aranızda olacağım umarım

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı evergrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım ilanlara bakarken benim gözümden kaçmış olacak. gv 650 değil 250'den bahsettiğinizden eminsiniz değil mi? çünkü eğer öyleyse gv 250 mutlak şekilde ağır basacak.

peki, bir şey daha sorsam; daytona'nın gv 250'ye üstün gelen herhangi bir yönü var mı? görüntü dışında. o tamamen öznel çünkü.
    Ben 250 Den Bahsediyorum Ve Daytonanın Sadece Şekli Var Diyorum...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)