Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

SÜLEYMAN UZUN
    BİYOLOG
     DÜŞÜNÜYOR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

regal raptor DD 150 mi 250 mi NEDEN

regal raptor dd150 almayı düşünüyorum ilk motorum daha önce deneyimim yok denecek kadar az 250 yapabilirmiyim diye tereddütdeyim yakıt tüketimi max hız titreşim artısıyla eksisiyle anlatabilecek tecrübelerinde yönlendirebilecek arkadaşlardan bilgilerini paylaşmak istiyorum ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Süleyman ilk motor olarak 150cc veya 250 cc fark etmez kasa olarak aynılar motor olarak 150 cc hava soğutmalı sıcakta şehir içinde ve uzun yolda motoru çabuk ısınır şişebilir ve kısa sürede yetersiz gelir satmak istersin
    250cc su ve fan soğutmalıdır şehir içi ve şehir dışı her yolda sıkınt yapmadan uzun süre kullanabilirsin
    150 cc 100km de 2.5 - 3 litre gibi yakar
    250 cc 100km de 3.5 - 4 litre gibi yakar
    aradaki fark 150cc almaya değmez son karar senin kolay gelsin

SÜLEYMAN UZUN
    BİYOLOG
     DÜŞÜNÜYOR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi çekmeköyde oturuyorum şişlide çalışıyorum işe gidip gelmicem motorla ama arada gelmem gerekecek aile avrupa yakasında tur atmamk isticem motoru hafta sonlar iiçin alıyorum keyif turları için evliyim eşimle binmek için en az 4-5 ay iyice öğrenmem gerekir o yüzden 150 ile başlasam mı dedim furarda 250 sanki daha ağır büyük gibi hissettim 150 ise tam aradığım hem az yakar gibi bi düşünce belirdi psikolojik olarak 250 biraz ürküttü 250 ile başlamak çok mantıklı deneme sürüşü yapabilirsem son kararı vericem biraz daha araştırmaya devam ediyorum çok teşekkürler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı suzun28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi çekmeköyde oturuyorum şişlide çalışıyorum işe gidip gelmicem motorla ama arada gelmem gerekecek aile avrupa yakasında tur atmamk isticem motoru hafta sonlar iiçin alıyorum keyif turları için evliyim eşimle binmek için en az 4-5 ay iyice öğrenmem gerekir o yüzden 150 ile başlasam mı dedim furarda 250 sanki daha ağır büyük gibi hissettim 150 ise tam aradığım hem az yakar gibi bi düşünce belirdi psikolojik olarak 250 biraz ürküttü 250 ile başlamak çok mantıklı deneme sürüşü yapabilirsem son kararı vericem biraz daha araştırmaya devam ediyorum çok teşekkürler
    hiç gözün korkmasın hem birde ustalaşınca 2 kişi binicekmişsin 250cc anca yeter al 250 cc 150cc sürmekten hiçbir farkı yok

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi benim de fikrimi değiştirdi ben de 250ye kaydım.Bakalım inşallah hayırlı olur Fan radyatör arızasıyla karşı karşıya kalmam.ama 2 kişi bineceksen bence de 250 en mantıklısı.uzun yokuşlarda 150 çabucak ısınacaktır 2 kişiyle.

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    250 lik yada 350 lik motorlar seni korkutmasın. Sonuçta seri motorlar değiller. 250 yada 350 alırsan su soğutmalı olduğu için yazın rahat edersin ve iki kişi binerken motor fazla zorlanmaz.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    250 cc ya da 350 cc lik sizin için en iyisi olacaktır.150 cc ye iki kişi bindin mi motor yorulacak.İstanbul trafiğinde sıkıntı çekiceksin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)